Ο «Αγγελοφορεμένος Δαίμονας» είναι το νέο αριστούργημα της Ελευθερίας Καραδήμου
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Ο «Αγγελοφορεμένος Δαίμονας» είναι το νέο αριστούργημα της Ελευθερίας Καραδήμου

Επειδή το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο μετά την «Κραυγή» έρχεται ένα νέο σήριαλ που θα μας καθηλώσει…

Η κυρία Ελευθερία Καραδήμου (η Σοφία Κόπολα της Καβάλας) επιτέλους επιστρέφει με τη νέα της σειρά -διαμάντι για να ταράξει τα νερά της εγχώριας ιντερνετικής πραγματικότητας.

Λίγο καιρό μετά την τεράστια επιτυχία της Κραυγής, μιας σειράς που επέλεξε να ασχοληθεί με το υπερφυσικό, τη μαγεία, τον λυκανθρωπισμό, τους μονολόγους και την ακάματη δημοσιογραφία, έρχεται ο Αγγελοφορεμένος Δαίμονας.

Το πρώτο teaser της σειράς πρέπει να ομολογήσουμε ότι ήταν λίγο πιο καμμένο απ’ ότι θα περιμέναμε ακόμα και εμείς, που θεωρούμε το The Κόπανοι έργο τέχνης:

«Με την όψη ενός αγγέλου, κρύβει την ψυχή του ο δαίμονας. Τις εφιαλτικές της αναμνήσεις, παλεύει να σκοτώσει…Τον εφιάλτη του διαταραγμένου της μυαλού… και τα νήματα τα κινούν αλλοτε οι θεοί και άλλοτε δαίμονες… Όρκοι σιωπής, ένα σκοτείνο παρελθον αναποδογυρίζει μέσα σε μια κλεψύδρα που σιγά σιγά αδειάζει. Ζουν σε ένα κόσμο, που μόνες τους έφτιαξαν, με τους δικους τους νόμους…… Ποιος θα ξεφύγει;; Και ποιος όχι;; Ένας φριχτός εφιάλτης ΑΡΧΙΖΕΙ…». Είστε έτοιμοι; Σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει…