Jigsaw
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Updated! Έρχεται το SAW 8: Ο Jigsaw επιστρέφει στην πιο σκληρή εκδοχή του (Pics & Vids)

Η 8η ταινία «Σε βλέπω» είναι ένα βήμα πριν την προβολή της στους κινηματογράφους και αναμένεται να εντυπωσιάσει…

«Hello, I want to play a game». Ξανά και ξανά…

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του 7ου «SAW», ο αδίστακτος Jigsaw επιστρέφει με ολοκαίνουργια ταινία και… «Μας Βλέπει».

Ο τίτλος της, φέρει απλά το όνομά του: «Jigsaw», παρότι αρχικά είχε προταθεί να λανσαριστεί ως «Saw: Legacy». Τι πιο επιτυχημένο, όμως, από το όνομα του πασίγνωστου πρωταγωνιστή;

Σαφώς, λίγη σημασία έχουν οι τίτλοι, καθώς εδώ μιλάμε για μια grande επιστροφή. Η νέα ταινία της επιτυχημένης συλλογής θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 27 Οκτωβρίου του 2017. Ημερομηνία διόλου τυχαία, αν σκεφτεί κανείς πως όλα τα «SAW» έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν το Halloween.

Μερικές ώρες πριν, κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο πόστερ. Να πούμε ότι δεν εντυπωσίασε; Θα πούμε ψέματα…

Updated! Έρχεται το SAW 8: Ο Jigsaw επιστρέφει στην πιο σκληρή εκδοχή του (Pics & Vids)

«Τι άλλο έχει να μας πει και να μας δείξει η παραγωγή αυτή;», θα σκεφτεί κάποιος δύσπιστος. Οι φανατικοί του εμβληματικού σαδιστή, όμως, ξέρουν την απάντηση: Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα, παρότι ο Jigsaw έχει πεθάνει κινηματογραφικά ήδη από την 3η ταινία. Προς ανακούφιση όλων, ο 74χρονος Τόμπιν Μπελ θα αποτελεί μέρος της ολοκαίνουργιας αυτής επιστροφής, την ώρα που κανείς δεν πίστευε πως θα τον απολάμβανε ξανά ως πανούργο Τζον Κράμερ ή αλλιώς… Jigsaw.

Από το 2010 στο 2017. Το κεφάλαιο «Σε Βλέπω» ανοίγει ξανά με μια υπόθεση που μας ιντριγκάρει ήδη.

«Πτώματα ξεκινούν να κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο στην πόλη.

Καθένα από τα θύματα έχει υποστεί έναν απίστευτα φρικτό θάνατο. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, όλα τα στοιχεία οδηγούν σε ένα και μόνο όνομα: Τζον Κράμερ.

Πώς, όμως, είναι δυνατό κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο άνδρας που έγινε γνωστός ως Jigsaw έχει πεθάνει πάνω από δέκα χρόνια;», αναφέρει η επίσημη σύνοψη του νέου «SAW».

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Ποιος βρίσκεται πίσω από τη σειρά δολοφονιών; Ποιος έστησε το νέο σαδιστικό αυτό παιχνίδι; Σίγουρα όχι οι πρώην μαθητευόμενοι του σατανικού Jigsaw, αφού το δικό τους τέλος τους έχει ήδη γραφτεί. Συνεπώς, ο ελληνικής καταγωγής Κώστας Μάντιλορ και ο Κάρι Ελβς δεν θα πρωταγωνιστήσουν ξανά.

Στη θέση τους θα δούμε φρέσκα ονόματα: Αυτά των Μαντέλα Βαν Πιμπλς, Λόρα Βάντερβουρτ, Μπρίτανι Άλεν, Κάλουμ Κιθ Ρένι, Ματ Πάσμορ, Χάνα Έμιλι Άντερσον, Τζόσια Μπλακ, Σάκαν Λιούις, Μάικλ Μπόλσβερτ και Τζέιμς Γκόμεζ.

Updated! Έρχεται το SAW 8: Ο Jigsaw επιστρέφει στην πιο σκληρή εκδοχή του (Pics & Vids)

Το  σενάριο υπογράφουν ο Τζος Στόλμπεργκ και ο Πιτ Γκόλντφινγκερ, με τη σκηνοθεσία των αδερφών Πιτ και Μάικλ Σπίριγκ να αποτελεί εγγύηση.  Όπως ήταν αναμενόμενο το δίδυμο Μαρκ Μπεργκ – Όρεν Κουλς δεν θα μπορούσε να μην επιστρέψει για την παραγωγή αυτή.

Το πρώτο hint που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι πως στη νέα ταινία SAW, θα υπάρξει η πιο απροσδόκητη τροπή σεναρίου στα χρονικά.

Ελπίζουμε μέχρι την πρεμιέρα να υπάρξουν κι άλλα πολλά. Από ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε πάντως, η ταινία αυτή θα αποτελέσει την αρχή για μια νέα σειρά «Σε Βλέπω», σαφώς πιο εξελιγμένη κινηματογραφικά.

Μέχρι τότε, πάρτε μια ιδέα για όσα θα δούμε στις οθόνες μας σε μερικούς μήνες…

Και το ολοκαίνουργιο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε!