«It»: Ο σατανικός Pennywise επιστρέφει 27 χρόνια μετά και… διψά για αίμα (Pics & Vids)
Βρείτε μας στο

31 χρόνια μετά την κυκλοφορία του διασημότερου βιβλίου του Στίβεν Κινγκ και 27 από την πρώτη μίνι σειρά με πρωταγωνιστή τον σατανικό κλόουν «που χορεύει» Pennywise, ο εφιάλτης επιστρέφει!

Το remake  του «It» με γενικό τίτλο «It – Part One: The Losers’ Club», είναι προ των πυλών, με τους φανατικούς του τρόμου να αδημονούν για την πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου σε Ηνωμένες Πολιτείες και Μεγάλη Βρετανία.

Μετά τη μίνι σειρά του 1990 με την υπογραφή του Τόμι Λι Γουάλας, το «Αυτό» έρχεται ξανά στη ζωή μας ανανεωμένο, φρέσκο και πολλά υποσχόμενο σε σκηνοθεσία Αντρές Μουσιέτι και σενάριο από τους Τσέις Πάλμερ, Κάρι Φουκουνάγκα και Γκάρι Ντόμπερμαν.

Η ιστορία είναι γνωστή: Μια ομάδα παιδιών στην πόλη Ντέρι στο Μέιν έρχεται αντιμέτωπη με το μίσος του Pennywise, ενός κλόουν του οποίου η δίψα για αίμα μετρά… αιώνες.

Οι εξαφανίσεις ξεκινούν και όλα οδηγούν σε έναν και μοναδικό ύποπτο. Έναν ύποπτο που κανείς δεν θα ήθελε ποτέ να συναντήσει…

Στον ρόλο του ανατριχιαστικού Pennywise θα δούμε τον 27χρονο Σουηδό Μπιλ Σκάρσγκαρντ, γνωστό από την τηλεοπτική σειρά «Hemlock Grove».

Ο ίδιος μοιάζει να έχει μπει για τα καλά στον ρόλο του villain, με τις φωτογραφίες – πρόμο της νέα ταινίας να χαρακτηρίζονται… σχεδόν εξωπραγματικές.

«It»: Ο σατανικός Pennywise επιστρέφει 27 χρόνια μετά και… διψά για αίμα (Pics & Vids)

Η νέα version «του κλόουν που χορεύει» είναι σαφώς πιο τρομακτική από την original, με τους λάτρεις των θρίλερ με κλόουν να τρίβουν ήδη τα χέρια τους.

«It»: Ο σατανικός Pennywise επιστρέφει 27 χρόνια μετά και… διψά για αίμα (Pics & Vids)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

«It»: Ο σατανικός Pennywise επιστρέφει 27 χρόνια μετά και… διψά για αίμα (Pics & Vids)

Κάτι που δε συμβαίνει με όσους έχουν μια αποστροφή στους –κατά τα άλλα φιλικότατους- κλόουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο κοστούμι του Pennywise έχει επιμεληθεί η ενδυματολόγος των «Deadwood» και «Mad Men», Τζέινι Μπράιαντ, ειδική στα concepts τρόμου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ακόμα τους Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζέρεμι Ρεϊ Τέιλορ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Γουάιατ Όλεφ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ και Νίκολας Χάμιλτον.

Τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει μας βάζουν για τα καλά στο κλίμα, ενώ το soundtrack αναμένεται να εντυπωσιάσει κι αυτό.

Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα μας επιφυλάσσει το νέο «It» μέσω τον ολοκαίνουργιων φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν και ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τους χειρότερους φόβους σας…