Detective
Βρείτε μας στο

Όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι κι αν κάνεις αυτή τη στιγμή…ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ! Μιλάμε για ένα από τα πιο ευχάριστα νέα που θα μπορούσαν να σκάσουν. Εδώ και πάρα πολλές εβδομάδες υπήρξαν διεργασίες για να συμβεί και μόλις χθες επισημοποιήθηκε. Το True Detective παίρνει μια μεγάλη φόρα για την τρίτη του σεζόν. Και θα είναι μεγάλη μόνο και μόνο από το όνομα του πρωταγωνιστή που ανακοινώθηκε.

Ο λόγος για τον Μαχέρσαλα Αλί, τον Ρέμι Ντάντον από το House of Cards ή τον Cottonmouth από το Luke Cage ή τον Χουάν από το οσκαρικό Moonlight, ο οποίος έχει συμφωνήσει με το HBO για να είναι ένας ή ο μοναδικός πρωταγωνιστής της τρίτης σεζόν. Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος προγράμματος του δικτύου, ο Κέισι Μπλόις, οι υπεύθυνοι έχουν δει 5 σενάρια από τον Πιτσολάτο και τον Ντέιβιντ Μιλτς που θα συνεργαστούν σε αυτή την τρίτη σεζόν.

True Detective: Ο νέος πρωταγωνιστής είναι αυτό που θέλαμε (και δεν το ξέραμε)

Μετά από έναν τεράστιο πρώτο κύκλο και έναν δεύτερο που ήταν το ακριβώς αντίθετο, το True Detective φαίνεται πως θα ξαναμπεί στις καλές ράγες. Σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη με το δίδυμο Χάρελσον – ΜακΚόναχι. Αλλά οι περισσότεροι περίμεναν την αποτυχία με την τριάδα Φάρελ – Βον – ΜακΆνταμς.

Έχοντας δείξει τα λομπίστικα-πολιτικάντικα στοιχεία του στο House of Cards και μια ηγετική φιγούρα στον κόσμο της νύχτας στο Luke Cage, ο Μαχέρσαλα Αλί έχει γαλουχηθεί άρτια σε αυτό που θα κληθεί να κάνει. Η αισιοδοξία δεν πηγάζει μόνο από την παρουσία του 43χρονου ηθοποιού, αλλά και από την τοποθέτηση του Μπλόις για τα λάθη που έγιναν την προηγούμενη φορά. Λάθη από τα οποία έμαθαν. Το βασικότερο εξ αυτών ήταν ότι πίεσαν τον Πιτσολάτο σε επίπεδο χρόνου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βγάλει αυτό που ήθελε. Τώρα υπάρχει άπλετος χρόνος, μιας και το πλάνο είναι να βγει η σειρά του χρόνου τον Σεπτέμβριο.

Τα ερωτηματικά που υπάρχουν πλέον γύρω από τη σειρά αφορούν πρώτα και κύρια τον σκηνοθέτη. Μια θέση που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην 2η σεζόν. Έτσι είχαμε φτάσει άλλωστε στο σημείο η σειρά να θεωρείται εντελώς ξεγραμμένη.

Το HBO αναζητά έντονα το τελευταίο διάστημα τον σκηνοθέτη και έχει συζητήσει με αρκετούς. Όμως όνομα τελικό δεν προβλέπεται να υπάρχει πριν τον Σεπτέμβριο. Όπως θα καθυστερήσει και το αιωρούμενο ερώτημα. Θα επιστρέψει ο ΜακΚόναχι στον ρόλο του Ραστ Κολ για να πλαισιώσει τον Αλί;

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)