6ο
Βρείτε μας στο

Θα σας γυρίσω δύο χρόνια και κάτι πίσω. Τότε που έβγαινε η 5η σεζόν του Game of Thrones. Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει είχαν διαρρεύσει το σενάριο και ορισμένες σκηνές. Από τότε η παραγωγή θωράκισε σκληρά το προϊόν και είχαμε γλυτώσει από ανούσια πράγματα. Τώρα, τη στιγμή που βρισκόμαστε στην 7η σεζόν με δύο επεισόδια να έχουν παιχτεί, συνέβη το ίδιο. Το 6ο επεισόδιο της σεζόν διέρρευσε και μάλιστα έγινε βίντεο.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο θα πρέπει να το δεις, με την έννοια ότι υπάρχει έντονη πιθανότητα να χάσεις το ενδιαφέρον σου για τα επόμενα τρία επεισόδια που μεσολαβούν μέχρι τότε. Επίσης δεν ξέρω για ποιον λόγο στο δίνουμε στο πιάτο. Ίσως γιατί υπάρχουν κάποιοι που δεν σκιάζονται από τέτοια. Που έχουν αυτή την αρρώστια του να μάθουν το τέλος πιο πριν απ΄όλους. Μην περιμένεις να διαβάσεις περισσότερα για το τι θα δεις.

Κατάφερα να δω ελάχιστα, γιατί δεν ήθελα να μου χαλάσει την αναμονή. Από αυτά που είδα μπορώ να σου πω μόνον τούτο. Ότι το 6ο επεισόδιο θα είναι ότι ήταν αντίστοιχα τα 9α επεισόδια των προηγούμενων σεζόν.

Άρα να περιμένεις πρωτίστως τρομερές σκηνές μάχης σαν κι αυτές που είδαμε στο Battle of the Bastards. Επιπλέον, μάλλον θα συμβούν κοσμογονικά γεγονότα σε εκείνο το επεισόδιο. Κάτι που δεν είναι και σπουδαίο νέο, με την έννοια ότι καθώς οδεύουμε προς το τέλος, όλοι προσδοκούμε επεισόδια που θα πάνε την ένταση στο τέρμα.

Δες με δική σου ευθύνη:

Αφού έφαγες την μεγάλη κρυάδα – κυριολεκτικά και μεταφορικά – να σου πω κιόλας ότι ήδη τα σενάρια των 6 επεισοδίων της τελευταίας σεζόν έχουν γραφτεί. Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος του HBO, ο Κέισι Μπλόις, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ως και δίωρα επεισόδια. Επιπρόσθετα, ξεκαθάρισε ότι τα περίφημα spin off που έχουν αποφασιστεί, δεν θα μπουν σε διαδικασία παραγωγής πριν περάσει ένας χρόνος από το φινάλε του Game of Thrones. Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον ο 8ος κύκλος βγει το 2019 όπως έχει ανακοινωθεί, τότε τα «παιδιά» του θα κυκλοφορήσουν το νωρίτερο το 2021!

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της