Τα 10 μυστικά του Game of Thrones που μόνο οι φανατικοί (ίσως) γνωρίζουν
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Τα 10 μυστικά του Game of Thrones που μόνο οι φανατικοί (ίσως) γνωρίζουν

Λίγο μετά το φινάλε της 7ης σεζόν, ένα απολαυστικό βίντεο έρχεται να λύσει κάθε μας απορία…

Η 7η σεζόν του Game of Thrones μόλις ολοκληρώθηκε αφήνοντας τους φανατικούς της σειράς να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της επόμενης.

Βρισκόμαστε στο σημείο που η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και όλοι δηλώνουν πως καμία εξέλιξη πια δεν πρόκειται να τους ξαφνιάσει.

Έλα όμως που το GoT δε θα σταματήσει ποτέ να μας ξαφνιάζει; Ακόμα και μετά το μεγάλο φινάλε…

Και ο λόγος είναι απλός: Τα κάθε είδους μυστικά που «κρύβονται» πίσω από το σενάριο, τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών και της διαφοράς μεταξύ βιβλίων και τηλεοπτικής σειράς.

Νομίζεις πως γνωρίζεις τα πάντα για τη σειρά  – φαινόμενο; Ότι έχεις προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια; Ήρθε η ώρα να διαψευστείς.

Και όλα αυτά μέσω ενός απολαυστικού βίντεο που κάθε λάτρης του Game of Thrones χρωστά στον εαυτό του να δει. Ένα βίντεο το οποίο έχει να μας πει πολλά.

Τι πραγματικά συνέβη με τον θάνατο του Τζον Σνόου; Ποιος θάνατος στη σειρά ξάφνιασε τους αναγνώστες των βιβλίων, καθώς δεν υπήρχε μέσα σ’ αυτά; Ποια πρωταγωνίστρια χρωστά τη συμμετοχής της στην υπερπαραγωγή του HBO στον κολλητό της φίλο –και επίσης πρωταγωνιστή- που την πρότεινε;

Αυτά και πολλά άλλα μέσα στα 12 λεπτά απόλαυσης που ακολουθούν!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…