Αυτοί είναι οι 5 χειρότεροι ηθοποιοί στην ιστορία του κινηματογράφου
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Αυτοί είναι οι 5 χειρότεροι ηθοποιοί στην ιστορία του κινηματογράφου

Χρειάζεται ταλέντο για να τους ξεπεράσει κανείς σε... αταλαντοσύνη!

Είναι από τα θέματα που ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε όλοι, γιατί μιλάμε όπως καταλαβαίνετε για προσωπικά γούστα. Εννοείται ότι στη λίστα θα μπορούσαν να μπουν μερικές δεκάδες ακόμα ηθοποιοί ή θα μπορούσαν να απουσιάζουν κάποιοι απ’ τους 5 που θα δείτε παρακάτω.

Αλλά το ξαναλέμε! Αυτά είναι γούστα, αλλά και μια ευκαιρία να κάνουμε κουβέντα, χωρίς κανείς να διεκδικεί το αλάθητο! Περιμένουμε και τη δική σας 5άδα! Ποιους θα βάζατε, ποιους θα βγάζατε, ποιους δεν μπορείτε να βλέπετε σε ταινία και γιατι…

Στίβεν Σίγκαλ

Κάπου σε ένα παράλληλο σύμπαν, τα προσόντα ενός ηθοποιού είναι να ξέρει από πολεμικές τέχνες και να πείθει πως μπορεί να ξυλοφορτώσει όποια άμοιρη συμμορία βρεθεί στο διάβα του. Σε αυτό το παράλληλο σύμπαν, ο Στίβεν Σίγκαλ είναι τεράστιος ηθοποιός.

Στο δικό μας σύμπαν όμως, σε αυτό που μετράει η υποκριτική τεχνική, ο Σίγκαλ κερδίζει επάξια μια θέση στους χειρότερους ηθοποιούς όλων των εποχών. Ευτυχώς δηλαδή που κάποια στιγμή ο τύπος μεγάλωσε, σταμάτησε να έχει τη δυνατότητα να δέρνει και απαλλάχτηκε το σινεμά από την πάρτη του.

Νίκολας Κέιτζ

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα έχει προσφέρει πολλά πράγματα στο σινεμά αλλά του έχει κάνει και ένα μεγάλο κακό. Ο Κόπολα μας φόρτωσε με τον παντελώς ατάλαντο ανιψιό του, τον Νίκολας Κέιτζ. Στον Νίκολας Κέιτζ κάποτε κάποιος είπε (ίσως ο θείος του…) πως μπορεί να κάνει τον τρελό πολύ καλά.

Του έλεγε ψέμματα: δεν κάνει καλά τον τρελό ο Κέιτζ. Όμως αυτός το πίστεψε και από τότε μας ζάλισε κάνοντας ξανά και ξανά το ίδιο (και καλά) υποκριτικό τρικ με τα (και καλά) τρελά μάτια του. Φήμες λένε πως κάποτε υπήρξε ένας θεατής που δεν εκνευρίστηκε βλέποντας τον Κέιτζ να κάνει τα κλασικά του κόλπα.

Ρομπ Σνάιντερ

Το πιο μεγάλο καμάρι της μεγάλης του Άνταμ Σάντλερ σχολή, ο Ρομπ Σνάιντερ επιχείρησε να αντιγράψει τον μεγάλο δάσκαλό του (τον Σάντλερ ντε…) και δεν τα κατάφερε! Ναι, μιλάμε για τέτοια αταλαντοσύνη που ο άνθρωπος δεν κατάφερε να αντιγράψει καν τον Άνταμ Σάντλερ!

Ο Σνάιντερ κάνει εδώ και πάνω από μια 20ετία καριέρα έχοντας πείσει τους πάντες πως είναι όντως ηθοποιός, πως έχει κωμικά στοιχεία στο παίξιμό του και πως για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο είναι αναγκαίο να τρώει η ανθρωπότητα στη μάπα τις άθλιες ταινίες που πρωταγωνιστεί

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Τσακ Νόρις

Θα πέσει ο ουρανός να μας κάψει, θα βγει από την οθόνη και θα φάμε πολύ ξύλο, θα μας βρουν οι εξαγριωμένοι πιστοί του και θα μας θυσιάσουν προς τιμή του αλλά η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί: ο Τσακ Νόρις είναι ο δεύτερος χειρότερος ηθοποιός όλων των εποχών.

Μάλιστα, σε μια ανεξήγητη ένδειξη μαζικού θάρρους, άπειροι χρήστες του Rotten Tomatoes έβγαλαν τον Τσακ Νόρις τον χειρότερο ηθοποιό ever (έκαναν λάθος, είναι ο δεύτερος χειρότερος ηθοποιός ever). Λογικά, τους σκότωσε όλους αλλά πρόλαβαν να υποδείξουν την αλήθεια.

Τόμι Γουαζό

Το «The Room», η χειρότερη ταινία όλων των εποχών, θα ήταν ένα κλικ καλύτερη αν δεν είχε σαν πρωταγωνιστή τον χειρότερο ηθοποιό στην ιστορία του κινηματογράφου.

Έχει καταφέρει να μας κάνει όλους να αναρωτιόμαστε αν είναι τόσο κακός ηθοποιός ή μια ιδιοφυΐα που υποκρίνεται έναν κακό ηθοποιό! Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει κανένας σκηνοθέτης που θα θελήσει ποτέ ξανά να τον χρησιμοποιήσει για κάποια ταινία του μετά την εμπειρία του «The Room». Εκτός ίσως από τον ίδιο τον εαυτό του…