Κουίζ μνήμης: Θυμάσαι ποιος γνωστός χαρακτήρας (εκτός απ’ τη Νινέτα) δεν εμφανίστηκε ποτέ στους «Δυο Ξένους»;
Βρείτε μας στο

«Δυο Ξένοι» 20 χρόνια μετά και ακόμα κανείς δεν έχασε το ενδιαφέρον του για την αγαπημένη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Και ενώ όλοι νομίζουμε πως ύστερα από τόσα χρόνια επαναλήψεων γνωρίζουμε τα πάντα για τη Μαρίνα Κουντουράτου και τον Κωνσταντίνο Μαρκορά, μία ερώτηση ήταν αρκετή για να καταλάβουμε πως τελικά ίσως υπάρχουν στοιχεία της θρυλικής σειράς του Mega που είτε δεν γνωρίζουμε είτε αδυνατούμε να επαναφέρουμε στη μνήμη μας.

Ποια ήταν η ερώτηση αυτή; Η εξής: Ποιος γνωστός χαρακτήρας (εκτός απ’ τη Νινέτα) δεν εμφανίστηκε ποτέ στους «Δυο Ξένους»; Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου.

Τον ακούγαμε συχνά καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς –και ακόμα περισσότερο στα επεισόδια της εγκυμοσύνης της Μαρίνας- χωρίς ποτέ να τον δούμε. Μεγάλος ηλικιακά, με το όνομά του να έχει ακουστεί ελάχιστες φορές καθώς το σημαντικό στοιχείο του δικού του χαρακτήρα ήταν άλλο: Η σχέση του με την παρουσιάστρια του «Πρωινού Χαμόγελου». Πάει κάπου το μυαλό σου;

Αν είσαι από τους δυνατούς παίκτες, τότε πιθανότατα μόλις βρήκες την απάντηση. Να το πάρει το ποτάμι λοιπόν. Ο χαρακτήρας αυτός δεν είναι άλλος από τον… πατέρα της Μαρίνας!

Γνωστός ως «Μπάρμπα Γιάννης», ο Κουντουράτος δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σειρά, ούτε όταν η μητέρα της Μαρίνας, η κυρά Ζωίτσα (Τιτίκα Στασινοπούλου)  ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών ούτε και στον γάμο της κόρης του που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Β’ κύκλου.

Κουίζ μνήμης: Θυμάσαι ποιος γνωστός χαρακτήρας (εκτός απ’ τη Νινέτα) δεν εμφανίστηκε ποτέ στους «Δυο Ξένους»;

Στον οποίο γάμο δεν έδωσε το «παρών» ούτε η αδερφή της Μαρίνας την οποία επίσης δεν είδαμε ποτέ (αλλά δεν αναφερόταν τόσο συχνά).

Κάπως έτσι, ο Γιάννης Κουντουράτος μπήκε στην κατηγορία των «γνωστών αγνώστων» των οποίων τη μορφή μέχρι σήμερα προσπαθούμε μάταια να κάνουμε εικόνα.

Αλήθεια, ποιος ηθοποιός φαντάζεστε ότι θα μπορούσε να τον έχει υποδυθεί;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…