Κουίζ μνήμης: Θυμάσαι ποιος γνωστός χαρακτήρας (εκτός απ’ τη Νινέτα) δεν εμφανίστηκε ποτέ στους «Δυο Ξένους»;
Βρείτε μας στο

Νομίζατε πως έχετε δει τα πάντα από τους «Δυο Ξένους»; Ότι μετά από τόσα χρόνια επαναλήψεων δεν υπάρχει τίποτα νέο να κινήσει το ενδιαφέρον σας; Μόλις χάσατε.

Κι αυτό διότι μία μόλις αναζήτηση στο επίσημο κανάλι της Εβελίνας Παπούλια στο YouTube, απέδειξε πως «κρύβονται» πολλοί ακόμη θησαυροί να ανακαλύψουμε και να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω, όταν το ειδύλλιο Κωνσταντίνου Μαρκορά – Μαρίνας Κουντουράτου μονοπωλούσε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Η Εβελίνα έχει αναρτήσει ένα συλλεκτικό βίντεο που οι φανατικοί της σειράς θα εκτιμήσουν δεόντως. Πρόκειται για ένα παρασκηνιακό «διαμάντι» που απεικονίζει την κατάσταση μεταξύ πραγματικότητας και σεναρίου που βιώνει κάθε ηθοποιός στα γυρίσματα.

Με άλλα λόγια παρακολουθώντας γινόμαστε θεατές στα… γυρίσματα των «Δυο Ξένων».

Δυο Ξένοι: Η απομυθοποίηση – Το βίντεο από τα γυρίσματα που δεν προβλήθηκε ποτέ (Vid)

Ενώ βλέπουμε κανονικά τους ηθοποιούς να παίζουν τις σκηνές που όλοι αγαπήσαμε, ξαφνικά ακούμε τη φωνή του Αλέξανδρου Ρήγα να δίνει οδηγίες και να «χαλά» το τελικό πλάνο. Επιπλέον, βλέπουμε τον Νίκο Σεργιανόπουλο να αδυνατεί να γυρίσει μια σκηνή με την τηλεοπτική Μαρίνα καθώς… αποσυντονίζεται συνεχώς και το πιάνει από την αρχή!

Το καλύτερο όλων; Ένα πλάνο αρκεί για να δούμε την αλήθεια κατάματα: Το σπίτι της Μαρίνας Κουντουράτου δεν ήταν παρά ένα στούντιο…

Απολαύστε και… απομυθοποιήστε!

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα