6 νέες σειρές για το καλοκαίρι που θα σε αρρωστήσουν (Vids)
Βρείτε μας στο

Μέχρι να τελειώσει το Μουντιάλ που και που το κοντρόλ θα πατάει mute στην τηλεόραση και θα βάζεις στο laptop να παίζει το νέο επεισόδιο από κάποιες απ΄αυτές τις νέες σειρές. Ευτυχώς για σένα, οι καλύτερες από τις 6 νέες σειρές που σου προτείνουμε ξεκινάνε αρκετά μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Άρα δεν θα έχεις δικαιολογία. Εμείς θα είμαστε και τότε εδώ να σου τις υπενθυμίζουμε…

Succession

Από τον σκηνοθέτη του Big Short, τον Άνταμ ΜακΚέι, έρχεται ξανά μια προσπάθεια του να μεγεθύνει την οπτική μας γύρω από την πορεία του χρήματος στη Μέκκα του Χρηματιστηρίου. Δεν επικεντρώνεται σε αυτό, αλλά σε όλα τα συμπαρομαρτούντα. Κυρίως στα media, με έναν μιντιακό κολοσσό που οδηγείται στην κατάρρευση, αλλά και στις συναλλαγές του με πολιτικούς και λοιπές οικονομικές δυνάμεις.  Η πορεία της ξεκινάει αυτή την Κυριακή στο HBO.

Yellowstone

Ο σεναριογράφος των Sicario και Hell or High Water, ο Τέιλορ Σεριντάν, μας μεταφέρει σε ένα από τα μεγαλύτερα ράντσα των ΗΠΑ. Εκεί όπου ηγέτης είναι ο Κέβιν Κόστνερ και είναι μέρος μιας άσβεστης κόντρας μεταξύ τριών.

Ο Τζον Ντάτον, ο ραντσιέρης που υποδύεται ο Κόστνερ, είναι ο καλός της υπόθεσης στο ένα δίπολο και ο κακός στο άλλο.

Από τη μία αντιμάχεται τις μεγάλες εταιρείες και τους πολιτικούς που με τις πράξεις τους δηλητηριάζουν το νερό και τα εδάφη της περιοχής. Από την άλλη καταπνίγει τους ιθαγενείς που παλεύουν να διατηρήσουν τον πολιτισμό τους. Μάλιστα, ανακύπτουν και ορισμένες δολοφονίες Ινδιάνων. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 20 Ιουνίου.

Sharp Objects

Για το Sharp Objects θα τα δεις αναλυτικά εδώ. Εμείς θα αρκεστούμε να πούμε ότι η Έιμι Άνταμς είναι όλα τα λεφτά. Ακόμα και αν δεν σου αρέσει η σειρά, θα σου αρέσει η Έιμι. Οπότε όλα καλά. Προσωπική άποψη, ίσως η καλύτερη από τις 6 νέες σειρές της λίστας μας.

Castle Rock

Πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά γι΄αυτή τη σειρά του Hulu. Από την περιγραφή φαίνεται πως θα δούμε μια μίνι σειρά διανθισμένη με αναφορές σε όλο το έργο του Στίβεν Κινγκ.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Από Shawshank Redemption μέχρι The It. Αυτό το τελευταίο οφείλεται και στην παρουσία του Μπιλ Σκάρσγκαρντ, του νέου κλόουν που τα πήγε πολύ καλά στην δύσκολη αποστολή του.

Η παρουσία της Σίσι Σπέισεκ είναι ένα ακόμα ατού από κοινού με τον ανερχόμενο Αντρέ Χόλαντ που γνωρίσαμε στο The Knick. Ασφαλώς το κυριότερο είναι πως στην παραγωγή ηγούνται ο Κινγκ με τον Τζ. Τζ. Έιμπραμς.

The Innocents

Η περιγραφή για τη νέα σειρά του Netflix θυμίζει κάτι από Twilight. Ελπίζουμε πως δεν θα έχει καμία σχέση σε επίπεδο ποιότητας. Δύο νέοι αποφασίζουν να εξαφανιστούν από τους γνωστούς τους που δεν τους θέλουν μαζί.

Καθώς θα απομακρύνονται και θα τρέχουν να κρυφτούν, θα ανακαλύψουν ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια και τύχη για να πετύχουν. Αυτό γιατί η κοπέλα, η Τζουν, έχει μαγικές δυνάμεις. Και δεν είναι η μόνη που τις έχει. Το μεγάλο ατού του The Innocents είναι ότι παίζει και ο Γκάι Πιρς. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει 24 Αυγούστου.

Jack Ryan

Στην μετά-Office εποχή ο Τζον Κρασίνσκι είναι ένας ανερχόμενος Ράιαν Ρέινολντς. Ένας τύπος δηλαδή που αρχίζει να κατακτά περισσότερη εκτίμηση στο κοινό. Δεν είναι μόνο ότι άλλαξε τροπάριο με ταινίες όπως το 13 Soldiers of Benghazi του Μάικλ Μπέι. Είναι και το θρίλερ A Quiet Place που πολλοί χαρακτηρίζουν ως το καλύτερο της χρονιάς.

Στη σειρά Jack Ryan θα πρέπει να τα καταφέρει στην πιο δύσκολη του δοκιμασία ως τώρα. Να πείσει μια και καλή το κοινό ότι μπορεί να είναι το ίδιο καλός ως ο χαζός του The Office και ως action hero. Ο Κραζίνσκι υποδύεται έναν από τους καλύτερους αναλυτές της CIA, ο οποίος ανακαλύπτει ένα μοτίβο σε τρομοκρατικές ενέργειες και καλείται να αποσοβήσει επόμενους κινδύνους.

Η σειρά του Amazon θα κυκλοφορήσει την τελευταία μέρα του καλοκαιριού ολόκληρη και προβλέπω ότι θα αποδειχθεί το underdog. Η δεύτερη καλύτερη από τις 6 νέες σειρές.