Berlin by 5 Drunkmen: Η φάση είναι «Δώστε άφθονη μπύρα στο λαό»
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Berlin by 5 Drunkmen: Η φάση είναι «Δώστε άφθονη μπύρα στο λαό»

Πιστεύω μιλάμε εξ ονόματος σου όταν λέμε «παιδί, φέρε ένα βαρέλι εδώ πέρα να το αδειάσουμε».

Αν κοιτάξεις δίπλα στη μπάρα έχει έναν πίνακα που σου λέει ότι υπάρχουν δύο κανόνες. Κανόνος πρώτος: ο μπάρμαν έχει πάντα δίκιο. Κανόνος δεύτερος: αν ο μπάρμαν έχει άδικο, κοίτα τον πρώτο κανόνα. Αυτό είναι το fightclub της μπυραρίας. Ο κατάλογος όμως δεν τελειώνει εδώ. Απλώς το Berlin by 5 Drunkmen σου δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώσεις εσύ τις υπόλοιπες εντολές. Ο καθένας τις φτιάχνει κατά το δοκούν. Εκπροσωπώ όλους όσους σέβονται τον εαυτό τους και πίνουν μπύρα όταν λέω ότι οι επόμενοι κανόνες διακρίνονται από καθολική αντικειμενικότητα.

Κανόνος τρίτος: Στο μαγαζί πας υποχρεωτικά παρέα 4-5 ατόμων και άνω. Όχι αν είστε δύο δεν θα σας απαγορεύσει κανείς να μπείτε. Ιδίως αν πίνετε για 5. Αλλά πίστεψε με, άλλη χάρη έχει να πας με την αγέλη σύσσωμη. Κανόνας τέταρτος: χωρίς πνεύμα νικητή δεν πας πουθενά. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί όπως μπαίνεις στο μαγαζί, αν ρίξεις μια ματιά στα αριστερά θα δεις μια μεγάλη οθόνη. Εκεί απεικονίζονται διάδρομοι με pints για μπύρα. Κάθε σειρά έχει και διαφορετικό μάκρος. Ξέρεις τι είναι αυτό; Κάτι που δεν ξέρω αν υπάρχει σε πολλές μπυραρίες στην Αθήνα.

Κάτω από κάθε τραπέζι υπάρχει ένα βαρέλι μπύρας, König Ludwig ή Berlin. Πάνω στο τραπέζι υπάρχουν τα άδεια ποτήρια και η κάνουλα. Δεν χρειάζεται καν να μπλεχτείς με τους σερβιτόρους. Παίζεις μπάλα μόνος σου. Στην οθόνη βλέπεις την κατανάλωση που κάνει το τραπέζι σου, αλλά και κάθε άλλο στο μαγαζί.

Αυτό σημαίνει πως ξέρεις τι θέση θα πάρεις όταν θα φύγετε. Αυτό είναι καλό για το Berlin γιατί σε παρακινεί για περισσότερη κατανάλωση. Αν φαντάζεσαι ότι είναι κακό για την τσέπη σου, τότε άσε τα φαντάσματα στην άκρη.

Berlin by 5 Drunkmen: Η φάση είναι «Δώστε άφθονη μπύρα στο λαό»

Στο τέλος της βραδιάς μπορείς να έχεις καταναλώσει ενάμιση λίτρο μπύρα και να δίνεις μόνο 13.50. Μπορεί όλη η παρέα να έχει πιει 8 λίτρα και να δίνει ένα 70αρι χοντρικά. Συνειδητοποιείς για πόση μπύρα μιλάμε; Πάμε και στον τελευταίο κανόνα. Κανόνας πέμπτος: παίρνεις οπωσδήποτε το μπουκέτο. Όχι δεν πουλάνε λουλούδια. Όχι δεν τρως ξύλο. Μπουκέτο είναι ένα είδος ποικιλίας που έχουν στο Berlin και περιλαμβάνει αραβικά πιτάκια, μια μίνι πίτσα και ωραίο τηγανισμένο ψωμάκι, σαν πατάτα crosscut. Φυσικά μπυραρία χωρίς λουκάνικα δεν γίνεται. Πάρε μαζί και την ποικιλία λουκάνικων με ξινολάχανο και θα την κάνεις ταράτσα.

Berlin by 5 Drunkmen: Η φάση είναι «Δώστε άφθονη μπύρα στο λαό»

Με λίγα λόγια θα έχεις πιει άπειρα, θα έχεις φάει καλά και θα έχουν φύγει το πολύ 16-17 ευρώ από την τσέπη σου. Με νιώθεις; Πού να με νιώσεις αν δεν έχεις πάει…Γι΄αυτό ψήσε το wolfpack και βουρ σήμερα στην Τιμοθέου 8. Α, σημαντική παράλειψη. Το σημείο εκεί διαθέτει και πεζόδρομο οπότε το καλοκαιρινό σκηνικό δένει τρομερά με την κατάσταση.

Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα

Berlin by 5 Drunkmen: Η φάση είναι «Δώστε άφθονη μπύρα στο λαό»

Κάνε την κράτηση σου εδώ.