«Ο Πρόεδρος αγνοείται» - Το θρίλερ που γράφει ο Μπιλ Κλίντον!
Βρείτε μας στο
Βιβλίο

«Ο Πρόεδρος αγνοείται» – Το θρίλερ που γράφει ο Μπιλ Κλίντον!

O πάλαι ποτέ πρόεδρος των ΗΠΑ επιχειρεί να κάνει καριέρα ΚΑΙ σαν συγγραφέας...

Ο Μπιλ Κλίντον θα μείνει στην ιστορία ως ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά τα τελευταία χρόνια έχει βαλθεί να δείξει πως μπορεί να κάνει και διάφορα άλλα πράγματα. Αφού λοιπόν υπήρξε παρουσιαστής σε talk show, τώρα επιχειρεί να προσθέσει άλλη μια ιδιότητα στο βιογραφικό του: συγγραφέας βιβλίου θρίλερ. Το βιβλίο αναμένεται να είναι έτοιμο και να εκδοθεί το επόμενο καλοκαίρι και θα έχει τίτλο: «Ο Πρόεδρος αγνοείται»! Για την συγγραφή του βιβλίου, ο Κλίντον συνεργάζεται με τον Τζέιμς Πάτερσον, έναν από τους πιο εμπορικούς συγγραφείς στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το βιβλίο -που όπως φαίνεται από τον τίτλο θα είναι πολιτικό θρίλερ- θα εμπεριέχει λεπτομέρειες που «μόνο ένας πρόεδρος μπορεί να γνωρίζει. Ο Κλίντον πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει βιβλίο.

Ο πάλαι ποτέ πρόεδρος των ΗΠΑ έχει γράψει τα βιβλία: «Γιατί χρειαζόμαστε έξυπνη κυβέρνηση και ισχυρή οικονομία» και «Πως ο καθένας από εμάς μπορεί να αλλάξει τον κόσμο». Πρόκειται ωστόσο για βιβλία πολιτικής και οικονομικής θεωρίας και όχι για μυθοπλασία, στα μονοπάτια της οποίας πρώτη φορά επιχειρεί να μπει.

Ο Πάτερσον από την μεριά του είναι πολύ έμπειρος στη συγγραφή βιβλίων μιας και είναι γνωστός για τα αστυνομικά του θρίλερ που, μεταξύ άλλων, έχουν «γεννήσει» τον ντετέκτιβ Άλεξ Κρος. Είναι χαρακτηριστικό πως τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από 275 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και η γραφή του σε συνδυασμό με τα όσα είναι διατεθειμένος να «βγάλει» στο χαρτί από τις εμπειρίες του ο ίδιος ο Κλίντον κάνουν αυτή την συνεργασία σκέτο δυναμίτη.

«Ο Πρόεδρος αγνοείται» - Το θρίλερ που γράφει ο Μπιλ Κλίντον!

Στο κοινό Δελτίου Τύπου που εξέδωσαν οι δυο τους, ο Πάτερσον ανέφερε: «Η συνεργασία με τον Πρόεδρο Κλίντον είναι το highlight της καριέρας μου. H πρόσβαση στιε εμπειρίες του κάνει μοναδικό αυτό το μυθιστόρημα. Ο συνδυασμός που φτιάχνουμε είναι σπάνιος. Οι αναγνώστες θα βρεθούν να αγωνιούν απίστευτα αλλά και να καταλάβουν από μέσα τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος».

Ο Κλίντον τόνισε από την μεριά του: «Το να γράφω ένα βιβλίο με βάση τα όσα έχω μάθει από τη δουλειά, τη ζωή στο Λευκό Οίκο και τον τρόπο που λειτουργεί η Ουάσινγκτον ήταν πολύ διασκεδαστικό. Και η συνεργασία με τον Τζιμ ήταν καταπληκτική. Ήμουν οπαδός του για πολύ καιρό».

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Δεν χρειάζεται να το πούμε αλλά το βιβλίο είναι από τώρα best seller…