100 άτομα και τέλος: Η μοναδική παραλία στην Ελλάδα που δεν χρειάζεσαι αντηλιακό ευτυχώς δεν γεμίζει ποτέ (Vid)
Βρείτε μας στο

Είναι από εκείνα τα μυστικά που όταν τα μαθαίνεις το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά αν πρέπει να τα μοιραστείς με τους άλλους. Όχι επειδή θες να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, αλλά επειδή φοβάσαι ότι αυτός ο ανέγγιχτος παράδεισος θα πάψει να είναι παρθένος όπως συμβαίνει σήμερα αν γίνει γνωστός στους πολλούς. Μιλάμε άλλωστε για μια παραλία μοναδική στην Ελλάδα.

Όσοι είναι από την Αρκαδία σίγουρα έχουν ακούσει γι’ αυτή. Βλέπετε παραλία- σπηλιά σαν και κι αυτή δεν συναντάει κανείς εύκολα, ειδικά σε τέτοιο μέγεθος. Διότι η, περί ης ο λόγος, χωράει τουλάχιστον 100 άτομα.

Εδώ δεν χρειάζεσαι ομπρέλα και αντηλιακό (αν και το καλοκαίρι πρέπει να το φοράς ακόμα κι εκεί που δεν το χρειάζεσαι) γιατί η φυσική σκιά της σπηλιάς σου εγγυάται προστασία από τον ήλιο. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και διαυγή και συμπληρώνουν αυτό το υπέροχο παζλ της άγριας ομορφιάς του μέρους.

Τις συντεταγμένες αυτού του επίγειου παραδείσου θα τις βρεις εδώ. 

Επειδή όμως ένα βίντεο είναι 1000 και βάλε λέξεις, η Ομάδα Drone Haanity που συνεργάζεται με το Menshouse.gr μας δίνει την ευκαιρία να μεταφερθούμε νοητά για λίγο στην παραλία- όνειρο. Απολαύστε την πτήση.