Ο Άστον Κούτσερ θα σε κάνει να κοιτάξεις γύρω σου και δεν πρόκειται για ρόλο
Βρείτε μας στο
Άντρας

Ο Άστον Κούτσερ θα σε κάνει να κοιτάξεις γύρω σου και δεν πρόκειται για ρόλο

Όσα δεν είχε καταφέρει να μας προκαλέσει με την καριέρα του, τα πέτυχε μέσα σε ένα λεπτό.

Δεν είναι παράλογο να συμβεί, αλλά συμβαίνει. Πολλές φορές εμμένουμε σε μια από τις ιδιότητες που διαθέτει ένας άνθρωπος και βγάζουμε την κρίση μας, αφήνοντας απ΄έξω όλες τις άλλες. Είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω υπερβολικού φωτός της μίας. Έτσι την έχει πατήσει ο Άστον Κούτσερ. Με την υποκριτική του ικανότητα έχουμε σταθεί σε αρκετές περιπτώσεις με την απορία. Τα είπαμε κι εδώ. Αλλά – ευτυχώς – έρχονται φορές που ανατρέπονται οι εκτιμήσεις σου. Στιγμές που αναγνωρίζεις ότι ήταν λάθος σου να κάνεις ολιστική αυτή την μία ιδιότητα.

Τώρα δεν πρόκειται για κάποιον ρόλο του. Είναι το «έτερο εγώ» του που μας προκαλεί όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις που δεν έχει μπορέσει μέχρι σήμερα να κάνει ως ηθοποιός. Και είναι πολύ πιο σημαντική αυτή η ιδιότητα του. Εξίσου σημαντική με το να μεγαλώνει μια κόρη.

Ο Άστον Κούτσερ είναι ιδρυτής του οργανισμού Thorn, ο οποίος εισάγει τεχνολογικές μεθόδους στον εντοπισμό θυμάτων σεξουαλικής βίας και κυρίως το trafficking. Σε πολλές χώρες του υπανάπτυκτου ή αναπτυσσόμενου κόσμου, ο σεξοτουρισμός αποτελεί ένα κομμάτι της οικονομίας.

Το πρόβλημα που αναδεικνύει πόσο σκύβαλο είναι ο άνθρωπος, βρίσκεται στο ότι αυτός ο σεξοτουρισμός αφορά παιδιά. Στην Άπω Ανατολή, στη Λατινική Αμερική, πάνε πλούσιοι εκπρόσωποι της «δυτικής ανάπτυξης» (sic) για να αγοράσουν μικρά κορίτσια για ένα βράδυ. Ή και παραπάνω.

Ο ηθοποιός βρέθηκε σε μια επιτροπή της Γερουσίας με θέμα τις διεθνείς σχέσεις και μίλησε γι΄αυτό που έχει αντικρύσει. Καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Καταστάσεις που ένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να βιώσει και να δει ποτέ.

«Έχω βρεθεί σε επιδρομές του FBI, έχω δει πράγματα που κανείς δεν θα έπρεπε να δει. Έχω δει βίντεο ενός παιδιού που έχει την ίδια ηλικία με την κόρη μου. Αυτό το κορίτσι το βίαζε ένας Αμερικάνος που έκανε σεξοτουρισμό στην Καμπότζη. Το παιδάκι είχε πειστεί από το περιβάλλον του ότι όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Έχω δεχτεί κλήση από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για ένα 7χρονο κοριτσάκι που το βιάζουν. Το παρακολουθούσαν 3 χρόνια και δεν μπόρεσαν να βρουν τον θύτη. Μας είπαν ότι είμαστε η τελευταία τους ελπίδα. Ένας ηθοποιός και ο οργανισμός του είναι η τελευταία άμυνα».

Σου υποκλινόμαστε και ελπίζουμε να το κάνουμε συχνότερα στο μέλλον. Ιδίως γι΄αυτή σου την προσφορά!

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα