Τα μυστικά του τέλειου bachelor!
Βρείτε μας στο
Άντρας

Τα μυστικά του τέλειου bachelor!

Λένε ότι το μυστικό ενός τέλειου γάμου… παραμένει μυστικό. Η συνταγή, ωστόσο, για ένα πετυχημένο αντρικό bachelor υπάρχει. Και στην αποκαλύπτει το Menshouse.gr!

Παντρεύτηκα πριν μια βδομάδα. Ευχαριστώ για τις ευχές που ήδη σκέφτηκες -και στα δικά σας οι λεύτερες. Αν σκέφτηκες «μακριά από μας», μην έχεις ελπίδες, κάποια θα σε τυλίξει κι εσένα. Το θέμα μας όμως τώρα δεν είναι αν θα αποκατασταθείς. Το θέμα είναι πώς θα περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι τότε. Και ειδικά την τελευταία βραδιά πριν την… κρεμάλα!

Αν και είναι βέβαιο ότι δεν θα εκτιμηθεί από τη σύζυγο ότι λίγες μέρες αφότου ορκιστήκαμε όρκους αιώνιας αγάπης (είδες, μωρό μου, τι ρομαντικά που τα λέω) ντεμπουτάρω στο MensHouse με κείμενο για το bachelor, θα δοκιμάσω την τύχη μου. Έστω και ΕΝΑΣ γαμπρός, εξάλλου, να βασιστεί στη συνταγή και να φτάσει τόσο ευτυχισμένος στο μυστήριο όσο εγώ, αξίζει το ρίσκο πιθανού μώλωπα από παντόφλα.

Τα μυστικά του τέλειου bachelor!

Προχωρώ στο παρασύνθημα λοιπόν και συνεχίζω. Αντίθετα με τους κανονικούς μελλοθάνατους, ο γαμπρός το βράδυ του bachelor δεν έχει μια μόνο τελευταία επιθυμία. Τις ύστατες ώρες του ως ελεύθερος πρέπει ΚΑΘΕ επιθυμία του να είναι διαταγή. Κι έτσι καταλήγουμε στον νούμερο 1 παράγοντα και σημείο-κλειδί για ένα πετυχημένο bachelor: Ο κουμπάρος!

Ούτως ή άλλως ο κουμπάρος πρέπει να είναι κολλητός. Αδερφός. Πέρα όμως από δικός σου άνθρωπος, πρέπει να είναι και αλάνι. Οπότε ξανασκέψου το να σε παντρέψει εκείνος ο παιδικός σου φίλος που «είναι και λίγο φλωράκος, μωρέ, αλλά δεν πειράζει είναι καλό παιδί». Η περίσταση (του bachelor ντε) απαιτεί παιδί τζιμάνι. Που να συνεννοείται μαζί σου με τα μάτια. Και να διαθέτει ποινικό μητρώο που να το έχετε λερώσει ΜΑΖΙ σε νύχτες.

Τα μυστικά του τέλειου bachelor!

Διότι εκείνος θα οργανώσει. Εκείνος θα ξέρει τι πρέπει να γίνει για να περάσεις καλά. Εκείνος θα εμπνευστεί (ή θα ηγηθεί της εκτέλεσης) του πλάνου για το πώς θα εξελιχθεί η βραδιά. Και όταν με το καλό τελειώσει, εκείνος θα σου κάνει το τελευταίο τσεκάρισμα για το αν όντως είσαι σίγουρος γι’ αυτό που πας να κάνεις!

Έπειτα η παρέα. Τις ώρες που θα νιώθεις τις τελευταίες σου ως «ελεύθερο πουλί» θέλεις δίπλα σου ανθρώπους δικούς σου. Όχι γνωστούς, φιλαράκια που τα λέτε πού και πού, συμμαθητές που έχετε να τα πείτε από τότε που η ΑΕΚ (μας) έχει να πάρει πρωτάθλημα. Το team της βραδιάς είναι απαραίτητο να αποτελείται από «αδερφούς». Κολλητάρια που δεν θα ντρεπόσουν να κάνεις οποιοδήποτε μασκαραλίκι μπροστά τους. Και φυσικά ανθρώπους που θα έπαιρναν μυστικά (ειδικά της συγκεκριμένης βραδιάς) στον τάφο τους.

Σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι απαγορεύεται δια ροπάλου η παρουσία συγγενών της νύφης! Όχι επειδή θα γίνουν έκτροπα και πράγματα που αν τα μάθαινε, δεν θα εμφανιζόταν την άλλη μέρα στην εκκλησία. Αλλά επειδή η αίσθηση ότι «παρακολουθείσαι» ή ότι κάτι (αθώο έστω) μπορεί να φτάσει στ’ αυτιά της μειώνει αυτομάτως τον βαθμό αυθορμητισμού. Και ειδικά αυτό το βράδυ τα πάντα και απ’ όλους ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται αυθόρμητα!

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Η «σπίθα» που έβαλε τη φωτιά στο δικό μου bachelor ξεκίνησε από ένα εντελώς ανύποπτο ντους με… βότκα. Το συγκεκριμένο ρεμάλι που τη λούστηκε με απόλυτα ψύχραιμο βλέμμα και σαν να κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, θα το έκανε αν ήξερε ότι βρίσκονται «μάρτυρες» της νύφης μπροστά; Θα έδινε το έναυσμα για αντίστοιχα αίσχη με ιπτάμενα ποτά και χορευτικά τρενάκια με γυμνόστηθους άνδρες μέσα σε μπαρ (δεν ήταν τόσο gay όσο διαβάζεται) υπό τον κίνδυνο να μεταφερθεί στο «απέναντι» σόι με τι κοπρόσκυλα κάνει παρέα ο γαμπρός;

Τα μυστικά του τέλειου bachelor!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Και εν πάση περιπτώσει, πόσο άνετα θα αισθανόσουν να παρακολουθείς το σόου μιας Σβετλάνα και να εκθειάζεις την ικανότητά της να γυροφέρνει τον στύλο (αν πήγαινες σε τέτοια κακά πράματα, εμείς δεν πλησιάσαμε) σε περίπτωση που απέναντί σου καθόταν ο αδερφός/ξάδερφος/ανιψιός/βαφτιστήρι της μελλοντικής συζύγου σου; Η απάντηση είναι προφανής.

Τα μυστικά του τέλειου bachelor!

Όπως επίσης προφανής -και αναγκαία- είναι η συνεννόηση για το «σενάριο της επόμενης μέρας». Ακόμα κι αν ήσουν απόλυτα κύριος και ντρίμπλαρες τους πειρασμούς όπως ο Χοακίν τον Φύσσα στο παιχνίδι με την Ισπανία για το Euro 2004, δεν είναι βέβαιο ότι η κυρά σου μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα πληροφορίες από τη συγκεκριμένη βραδιά. Ότι με το προκατειλημμένο της μυαλό δεν θα δώσει πονηρές διαστάσεις σε αθώα συμβάντα.

Επειδή λοιπόν θα δεχθείς σίγουρα ερωτήσεις και επειδή στο κόλπο απόσπασης στοιχείων ενδέχεται να είναι και οι σύζυγοι/κοπέλες/αδερφές άλλων συμμετεχόντων στο bachelor, είναι απαραίτητη η χάραξη κοινής γραμμής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σχέδιο πρέπει να εκπονηθεί όταν είστε ακόμα ξεμέθυστοι. Σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος αντικρουόμενων εκδοχών. Εκτός κι αν χτυπήσεις/χτυπήσετε εξαρχής το χέρι στο τραπέζι και ξεκαθαρίσετε τον κανόνα… αλά Λας Βέγκας: «Ό,τι γίνεται στο bachelor, μένει στο bachelor…»