outfits
Βρείτε μας στο

Η δόξα, η διασημότητα είναι ένα προνόμιο, αλλά και μια κατάρα. Από τη μία κερδίζεις πολλά σε ευκαιρίες και χάρες, από την άλλη τα άσχημα σου διογκώνονται. Ένα από τα καλά του να είσαι icon αποτελεί το ότι μπορείς να ντύνεσαι όπως σου καπνίσει, χωρίς να φοβάσαι για τα σχόλια. Όλοι θα σε αποδεχτούν ως στυλάτο και θα έχουν να λένε πόσο όμορφα ντύνεσαι. Οι παίχτες του NBA έχουν πάει αυτή τη λογική σε άλλη διάσταση. Έχει υπερβεί τη στρατόσφαιρα. Είναι ορισμένα outfits τους που σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι σκέφτονται.

Όλα αυτά δεν γράφονται τυχαία. Την αφορμή μας την έδωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς που έσκασε μύτη χθες βράδυ στην Oracle Arena για το πρώτο ματς των τελικών του NBA φορώντας αυτό το κουστούμι.

6 outfits από παίχτες του NBA που ντρεπόμαστε να βάλουμε

Αν οποιοσδήποτε από εμάς τολμήσει να βγει έτσι έξω, το λιγότερο που θα του συμβεί είναι να φάει ντομάτες στο κεφάλι. Αλλά το στυλ «παρουσιαστής ειδήσεων που βάζει πουκάμισο, σακάκι και από κάτω παντόφλα και αθλητικό» είναι πολύ οκ για τον Λεμπρόν. Επειδή έβαλε 51 πόντους, μπορεί να κάνει τέτοιους συνδυασμούς. Ας μην αναφερθούμε στην τσάντα που κουβαλάει.

Τουλάχιστον ο Λεμπρόν δεν κάνει συχνά τέτοια ατοπήματα. Συνήθως είναι πιο σωστός και θα τον έλεγες fashion icon με τα outifts του να έχουν σωστά χρώματα και συνδυασμούς.

Εκείνος που κάθε φορά ξεπερνάει τη φαντασία είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Στην πρώτη φωτογραφία για παράδειγμα έχει ντυθεί επιστάτης με πανωφόρι βγαλμένο από το Ρετιρέ.

-🤷🏾‍♂️- #whynot #fashionking

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44) on

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Σε αυτό εδώ το αριστούργημα, ο Γουέστμπρουκ έχει ντυθεί 50-50. Το πάνω μισό είναι «συνεντευξιαζόμενος σε εταιρεία υπολογιστικών συστημάτων». Το κάτω μισό είναι «η μάνα μου έβαλε πλυντήριο και ήταν το μόνο που βρήκα στη ντουλάπα».

6 outfits από παίχτες του NBA που ντρεπόμαστε να βάλουμε

Από τα καλύτερα του όμως είναι αυτό. Ανώμαλος υπάλληλος σε τσίρκο, που πουλάει μαλλί της γριάς κάνοντας ισορροπία, βαράει εργατοώρες στο Pornhub και κλείνει πονηρά το μάτι σε κυρίες. 6 outfits από παίχτες του NBA που ντρεπόμαστε να βάλουμε

Ντουέιν Γουέιντ. Ένα όνομα, μια στυλιστική ιστορία. Εδώ μοιάζουν όλα πολύ καλά. Μέχρι που κατεβαίνεις και βλέπεις το μήκος που έχει το παντελόνι, αλλά και το υπόδημα. Επίσης, τι παίζει με αυτό το κόκκινο τσαντάκι και το έχουν όλοι στο χέρι τους;

6 outfits από παίχτες του NBA που ντρεπόμαστε να βάλουμε

Για το τέλος ο Τζέιμς Χάρντεν. Θα βρεις σίγουρα πιο υπερβολικές στυλιστικές επιλογές απ΄αυτόν. Όμως η παρακάτω μας κάνει εντύπωση κυρίως για τη μπλούζα. Μια μπλούζα που θα φορούσε μόνο ο Γιάννης από τους Απαράδεκτους και σήμερα θα την χλεύαζε.

Surrounded by real ones. @ghowell11 @zo_11

A post shared by James Harden (@jharden13) on

Εγώ μια φορά έτυχε να βάλω πράσινο παντελόνι με κόκκινη μπλούζα και μόνο που δε με απέβαλλαν στο σχολείο!