Chaos: Σημαντική εξέλιξη-έκπληξη με το πρώτο ελληνικό supercar
Βρείτε μας στο
Auto - Moto

Chaos: Σημαντική εξέλιξη-έκπληξη με το πρώτο ελληνικό supercar

Ξανά στο προσκήνιο το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ αυτοκίνησης στην Ελλάδα

Ήταν 1η Νοεμβρίου 2021, όταν η Spyros Panopoulos Automotive αποκάλυψε διαδικτυακά το hyper car Chaos. Έκτοτε η τύχη του ελληνικού υπεραυτοκινήτου αγνοούνταν και πολλοί άρχισαν να αμφιβάλουν για το φιλόδοξο πρότζεκτ, αφού κανείς ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να το δει δια ζώσης.

Στόχος της εταιρίας του Σπύρου Πανόπουλου, ήταν να παρουσιάσει επίσημα το Chaos μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. Η ιδέα λοιπόν ότι θα σχεδιαστεί και θα δημιουργηθεί στη χώρα μας ένα ultra car μυθικών διαστάσεων, που θα καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας για αυτοκίνητο παραγωγής, άρχισε σταδιακά να ατονεί.

Ο Σπύρος Πανόπουλος όμως, φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει το προσωπικό του στοίχημα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσπαθεί να κρατάει ζεστό το ενδιαφερόμενο κοινό με αναρτήσεις μέσω των social media. Η είδηση βέβαια που φέρνει ξανά στο προσκήνιο το Chaos, είναι ότι λειτουργεί πλέον φόρμα προπαραγγελίας στην επίσημη ιστοσελίδα, που διατηρεί η Spyros Panopoulos Automotive!

Εν ολίγοις, όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το πρώτο υπεραυτοκίνητο με ελληνικό dna μπορεί να μπει στον ιστότοπο της εταιρίας και να πάρει σειρά προτεραιότητας. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταχωρήσει το ονοματεπώνυμό του, τον αριθμό του τηλεφώνου του, ένα e-mail και ένα bank reference.

Βέβαια, για όσους δεν το θυμούνται, μιλάμε για ένα υπεραυτόκινητο, επομένως οι τιμές του αφορούν πολύ συγκεκριμένα βαλάντια. Η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι το Chaos θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η Earth Version των 2.000+ ίππων, που κοστίζει στα 5,5 εκατ. ευρώ και η Zero Gravity των 3.000+ ίππων με τιμή αγοράς τα 12,5 εκατ. ευρώ!

 

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας