Οι ΠΙΟ καμένοι τρόποι για να δείξεις το ισχυρό δέσιμο που έχεις με την ομάδα σου
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Οι ΠΙΟ καμένοι τρόποι για να δείξεις το ισχυρό δέσιμο που έχεις με την ομάδα σου

Ο αθλητισμός είναι για τον άντρα σαν κομμάτι του βιολογικού του σχηματισμού. Η σχέση του με την ομάδα είναι η πιο μακροχρόνια σχέση που θα κάνει στην ζωή του.

Πολλοί, τρομακτικά πολλοί θα έλεγα, έχουν μια μεγαλύτερη άνεση στην επιδεικτικότητα. Θαρραλέοι, αδιάφοροι για τις επικρίσεις, σκίζουν τα πέπλα τους και κοιτούν τον κόσμο με μια απαράμιλλη ειλικρίνεια. «Ε, ναι λοιπόν, είμαι ερωτευμένος μαζί της». Κι εκεί που σκέφτεσαι ότι θα εννοεί κάποια σούπερ γυναίκα, σου μιλάει για τα τσαλιμάκια του Ανατολάκη, τα γκολ του Άλβες, τις κάθετες του Ζέκα, τις αποκρούσεις του Έρβιν Λέμενς. Πίστεψε με, δεν έχεις δει τα χειρότερα. Τύποι που μιλάνε με τόσο σορόπι για την ομάδα τους, τότε σίγουρα έχουν κάτι από τα παρακάτω.

Απευθυνόμαστε σε σένα αγνέ οπαδέ. Εσύ που έχεις μέσα σου έναν Τάκη Τσουκαλά. Είμαστε βέβαιοι ότι αν υπήρχε ένα κουτάκι με τικ στα ακόλουθα, εσύ θα έκανες τσεκ το λιγότερο σε 4 από τα 5.

1. Το wifi σου λέγεται Ολυμπιακός/Παναθηναϊκός/ΠΑΟΚ/ΑΕΚ κτλ. Όχι, δεν αρκείσαι σε αυτό. Έχεις και password με το όνομα κάποιου ποδοσφαιριστή. Ρέζιτς, Ζουτάουτας, Μουσλίμοβιτς, Μάλμπασα είναι ονόματα που δε θα έβρισκε κανείς στις πρώτες 30 προσπάθειες. Αλλά είσαι τόσο προβλεπέ που πάω στοίχημα πως έχεις Τζιοβάνι, Σισέ, Πάμπλο Γκαρσία και Ριβάλντο4-0. Μια τέτοια κίνηση είναι σα να δημοσιεύεις το στάτους της σχέσης σου στα social media. «Είναι ερωτευμένος με την τάδε».

2. Έχεις ήχο κλήσης τον ύμνο. Είσαι στη δουλειά, επικρατεί απόλυτη σιγή, όλοι είναι αφοσιωμένοι. Σε μια στιγμή ανύποπτη, την σιωπή σπάει ένας ήχος. Σαν κεραυνός που τρυπάει τον ήρεμο ωκεανό, ακούγεται ο ύμνος της ομάδας. Λογικά έχεις ακόμα Nokia 3310 ή Panasonic. Ή δουλεύεις σε γκαράζ και το είχε στο job description σου. Για να καταλάβεις την αντιστοιχία, είναι σα να έχεις κοινό προφίλ με τη γυναίκα σου. Γιώργος Σωτηρία Δαμίγος.

3. Δημιουργείς 35 προφίλ σε αθλητικά φόρα και αποθεώνεις πρόεδρο και ομάδα. Μήπως είσαι ο Κώστας-Τσέλσι ή ο Harry Potter 13;

4. Φωτογραφία προφίλ στο Facebook εσένα στο Καραϊσκάκης, φωτογραφία εξωφύλλου σκέτο το Καραϊσκάκης. Για κάποιο λόγο εσείς οι Ολυμπιακοί είστε πιο πολλοί με τέτοιο σύνδρομο. Στη διαδικασία του bonding με την ομάδα, αυτό είναι ισοδύναμο με την επίσκεψη σε οίκο ανοχής για την ενηλικίωση. Αν δε σε πάει ο μπαμπάς εκεί, άντρας δε γίνεσαι (μα τι ματσοσύνη είναι αυτή…;), αν δε βάλεις φωτογραφίες από γήπεδο δεν είσαι οπαδός.

5. Φωνάζεις στο τέλος του σεξ συνθήματα. Είσαι στο αποκορύφωμα και τι πιο φυσιολογικό από το να πεις «Πανάθα μου σε αγαπώ» ή κάποιο από αυτά τα συνθήματα. Ε, μετά πως να μην έρθει σε οργασμό και η κοπέλα σου. Αυτή η εκδήλωση της αγάπης για την ομάδα είναι η κορωνίδα. Δεν φοβάσαι πια τις δεσμεύσεις, είσαι έτοιμος να την παντρευτείς. Την ομάδα.

* Όλα τα παραπάνω αναφέρονται τυχαία. Ουδεμία σχέση έχουν με πρόσωπα ή καταστάσεις της πραγματικότητας #not!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…