Ενδεκάδα βγαλμένη από PlayStation: Η διαστημική τριπλέτα της Ρεάλ για να αξιοποιήσει τον Μπαπέ
Βρείτε μας στο

Τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στη Ρεάλ τον Κιλιάν Μπαπέ. Έγκυρα μέσα υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει πει το “ναι” στους μερένγκες και από το καλοκαίρι του 2024 θα είναι πλέον κάτοικος Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπαπέ έχει συμβόλαιο με την Παρί έως τον ερχόμενο Ιούνιο, επομένως από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί το μέλλον του με οποιονδήποτε σύλλογο της αρεσκείας του. Φυσικά, τον πρώτο λόγο έχει εδώ και πολύ καιρό η Ρεάλ, η οποία τον… πολιορκεί από το 2022.

Παρότι λοιπόν, η Ρεάλ είχε κάνει μία πολύ πιο δελεαστική οικονομική πρόταση στον παίκτη, πριν μία διετία, συγκριτικά με την τωρινή, όλα δείχνουν ότι ο Μπαπέ διανύει τις τελευταίες ημέρες του στο Παρίσι και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Φυσικά, με την απόκτηση του κατά γενική ομολογία κορυφαίου παίκτη που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στα ευρωπαϊκά γήπεδα, η Ρεάλ ισχυροποιεί την επιθετική της γραμμή και στόχος της ασφαλώς είναι να χτίσει μία ομάδα που θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα της τα επόμενα χρόνια.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συνεργάτες του κινούνται μεθοδικά και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στη δημιουργία μίας νέας γενιά γκαλάκτικος, υπό τις ευλογίες του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τελικά συμφώνησε να παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα ως το 2026, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την εθνική Βραζιλίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ δαπάνησε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει από την Ντόρτμουντ τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, ίσως τον κορυφαίο χαφ που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η Ρεάλ έχει ήδη αποκτήσει το επόμενο αστέρι της Βραζιλίας, τον 16χρονο Έντρικ, με 70 εκατ. ευρώ κι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον 18χρονο Τούρκο Αρντά Γκιουλέρ.

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

Η επιχείριση ανανέωση προχωράει ιδανικά για τη Ρεάλ, η οποία έχει επίσης στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Καμαβινγκά (21 ετών), ο Τσουαμενί (23 ετών), ο Ροντρίγκο (22 ετών) και ο Βινίσιους (23 ετών), που βρίσκονται σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία κι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Με την προσθήκη λοιπόν και του Μπαπέ δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι η Ρεάλ πάει να ολοκληρώσει μία ονειρική μεσοεπιθετική γραμμή επιπέδου… playstation! Ο Γάλλος φορ ήταν ακριβώς το κομμάτι που έλειπε από το εντυπωσιακό παζλ των Μαδριλένων και ασφαλώς προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης, έχοντας βέβαια ελεύθερο ρόλο.

Οι ταχύτατοι Βινίσιους και Ροντρίγκο θα πάρουν τις δύο πτέρυγες και κεντρικά πίσω από τον νυν σταρ της Παρί θα κινούνται ο Μπέλινγχαμ με τον Βαλβέρδε.

Πιθανότατα, η Ρεάλ της νέας σεζόν θα παρατάσσεται με σχηματισμό 4-1-4-1, έχοντας ως καθαρόαιμο κόφτη μόνο τον Τσουαμενί. Το εντυπωσιακό είναι ότι από τη μέση και μπροστά, ο μέσος όρος ηλικίας της θα είναι μόλις τα 23 έτη! Εν ολίγοις, η Ρεάλ έχει βάλει τις βάσεις για μία ακόμη μαδριλένικη δυναστεία σε Ισπανία και Ευρώπη.