Η φράντζα του Βέρμπιτς
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Η φράντζα του Βέρμπιτς

Οι τρίχες... λένε πολλά.
Menshouse Team

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΡΟΥ 

Και ο πλέον αδαής, όπως εγώ, ποδοσφαιρικά μπορεί να καταλάβει ότι η παρουσία του Φατιχ Τερίμ στο Παναθηναϊκό είναι εκπληκτικά επιδραστική. Δεν είναι τόσο στην εικόνα των αποτελεσμάτων, η οποία μπορεί να ξεγελάσει και να ρίξει κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα. Οποιοσδήποτε πριν τους διπλούς αγώνες με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Opap Arena, πουλούσε στον Παναθηναϊκό «πρόκριση και Χ» σίγουρα οι πράσινοι θα το αγόραζαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Τούρκος έχει μεταμορφώσει μία ομάδα που έπαιζε στο ρελαντί και κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες έντασης και νοοτροπίας, σε μία ομάδα πολεμιστών refuse to lose, σε ένα γκρουπ που πεφτει πάνω στην μπάλα σαν να μην υπάρχει αυριο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τούρκος από τις πρώτες κινήσεις που έκανε στους πράσινους ήταν να περιθωριοποιήσει παίκτες μπαλάτους και κοντρολαρισμένους μεν,  αργοκαρούτες δε. Κλαινχαϊχσλερ αντίο, Τσόκαι παραλίγο αντίο, Πέρεζ τρίτη επιλογή στα αμυντικά χαφ.

Την ίδια στιγμή παίκτες που μέχρι χτες δεν τους έλεγες (γιατί δεν τους έβλεπες) …σπηντάτους, όπως ο Βιλένα και ο Μπερνάρ, έχουν αρχίσει να ιδρώνουν την φανέλα και να παίζουν στα όρια τους!

Η μεγάλη διαφορά στον τρόπο αντιμετώπισης του ποδοσφαίρου του Γιοβάνοβιτς, σε σχέση με αυτό του Τερίμ φαίνεται ξεκάθαρα στην φράντζα του Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ο μέχρι πριν ένα μήνα εξαφανισμένος από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό χάρτη Σλοβένος, έχει μπει δυνατά στην καθημερινότητα της ομάδας και –επιτέλους – αποδεικνύει γιατι αποκτήθηκε από τους πράσινους και του δόθηκε πριν δύο καλοκαίρια ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια του ρόστερ.

Το τι μεσολάβησε από το προσεκτικά στυλιζαρισμένο look του Σλοβένου, να μετατραπεί σε ένα ατημέλητο, ιδρωμένο με αφέλειες, μόνο ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να μας πει.  Ο Σλοβένος το πήρε το μήνυμα και με το σπαθί του κέρδισε μία θέση στα αριστερα της επίθεσης. Πόσο θα αντέξει ο Παναθηναϊκός παίζοντας στα κόκκινα δεν το γνωρίζει κανείς.  Πάντες όμως γνωρίζουν ότι για να παίξεις για τον Τερίμ θα πρέπει να ιδρώσεις την φράτζα…..

Η φράντζα του Βέρμπιτς

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του