Πιο… κλισέ δεν γίνεται: Η τέρμα προβλέψιμη ατάκα με την οποία άρχισε ο Πικέ το φλερτ με τη Σακίρα!
Βρείτε μας στο

Το love story του Πικέ με τη Σακίρα δεν εξελίχθηκε καλά. Όπως συχνά συμβαίνει με τα πολύκροτα και πολυδιαφημισμένα ειδύλλια, δεν είχε happy end. Αντιθέτως, οι άλλοτε αχώριστοι και αγαπημένοι σύντροφοι κατέληξαν στο αναπόφευκτο: Έπειτα από 11 χρόνια και δυο παιδιά, τράβηξαν χωριστούς δρόμους τον Ιούνιο του 2022…

Η απιστία λοιπόν του Καταλανού ποδοσφαιριστή (ή τουλάχιστον εκείνη που επιβεβαιώθηκε) έγινε ο λόγος για να διαλυθεί ένας από τους πιο λαμπερούς και συζητημένους γάμους της show biz. Και ο τρόπος που ανακαλύφθηκε από την Κολομβιανή τραγουδίστρια η σχέση του Πικέ με την 24χρονη Clara Chia Marti έγινε επίσης αντικείμενο παγκόσμιου κουτσομπολιού.

Πιο… κλισέ δεν γίνεται: Η τέρμα προβλέψιμη ατάκα με την οποία άρχισε ο Πικέ το φλερτ με τη Σακίρα!

 

Σύμφωνα με τον μύθο, η Σακίρα άρχισε να υποψιάζεται ότι ο Πικέ έχει κάποια παράλληλη σχέση (την οποία μάλιστα έφερνε και στο ίδιο τους το σπίτι) όταν παρατήρησε ότι η ποσότητα της μαρμελάδας φράουλας που είχαν σε ένα βαζάκι στο σπίτι τους άρχισε να μειώνεται.

Μπορεί λοιπόν εκείνη να το διέψευσε, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Εκείνο που μετράει είναι ότι ο Πικέ επιβεβαίωσε εμμέσως την παρασπονδία όταν άρχισε να βγαίνει φανερά με την Chia Marti λίγο μετά το διαζύγιο. Και ότι η Σακίρα έδειξε την οργή της ακόμα και πριν γίνει αυτό, με το νέο της κομμάτι «Te Felicito» και στίχους όπως το «I’ m Too Good For You» (σ.σ. είμαι πολύ καλή για σένα).

Καίτη Γαρμπή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Τον θεωρούσα χυδαίο, δεν τον έχω ξαναπεί»: Ο στίχος από το μεγάλο σουξέ της Καίτης Γαρμπή που αρνείται να πει

Όσο επεισοδιακά έληξε όμως αυτό το ρομάντζο, τόσο… κλισέ ξεκίνησε. Αν και εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα (έστω και με ημερομηνία λήξης) η πρώτη επαφή δεν ήταν ακριβώς συναρπαστική. Διότι το φλερτ του Πικέ (αν και αποδείχθηκε εντέλει πετυχημένο) έγινε με τον πιο προβλέψιμο τρόπο.

Αν πήγαινε λοιπόν οποιοσδήποτε άλλος να «ρίξει» γυναίκα (και μάλιστα σούπερ σταρ όπως η Σακίρα) μιλώντας για τον… καιρό, θα ήταν καταδικασμένος. Θα είχε λιγότερες πιθανότητες και από το αν την προσέγγιζε με την ατάκα «ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου».

Κι όμως, στην προκειμένη περίπτωση έπιασε. Έστω κι αν χρειάστηκε έπειτα να φτάσει σε κοτζάμ τελικό Μουντιάλ για να την ξαναδεί!

Πιο… κλισέ δεν γίνεται: Η τέρμα προβλέψιμη ατάκα με την οποία άρχισε ο Πικέ το φλερτ με τη Σακίρα!

Η χαρακτηριστική εξιστόρηση του Πικέ αναφέρει:

«Η πρώτη φορά που συνάντησα τη Σακίρα ήταν στη Μαδρίτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τραγουδιού “Waka Waka” για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Της ζήτησα τον αριθμό της. Έφτασε στη Νότια Αφρική πριν από εμάς (σ.σ. πριν από την εθνική Ισπανίας), επειδή τραγουδούσε για την τελετή έναρξης.

Της έστειλα μήνυμα για να μάθω πώς ήταν ο καιρός, καθώς θα φτάναμε λίγες μέρες αργότερα. Συνήθως, όταν στέλνεις μια ανόητη ερώτηση, παίρνεις μια απάντηση του τύπου:

“Κάνει κρύο, πάρε ένα παλτό“.

Αλλά εκείνη έγραψε μια μεγάλη παράγραφο, με λεπτομέρειες για τις αλλαγές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας και σκέφτηκα:

“Χριστέ μου, αυτό δεν είναι φυσιολογικό“.

Οι λεπτομέρειες έδειξαν ότι υπήρχε ενδιαφέρον. Αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά η μόνη ευκαιρία που είχα να τη δω ήταν να είμαι στον τελικό, επειδή θα έκανε ένα σόου στην τελετή λήξης.

Έτσι της είπα ότι αν έπρεπε να πάω στον τελικό για να τη δω, θα το έκανα. Και το έκανα».

Πιο… κλισέ δεν γίνεται: Η τέρμα προβλέψιμη ατάκα με την οποία άρχισε ο Πικέ το φλερτ με τη Σακίρα!