Τρεις θρύλοι των social media δίνουν προγνωστικά για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Τρεις θρύλοι των social media δίνουν προγνωστικά για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Δε μας το ζητήσατε κι όμως έγινε: με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός- ΑΕΚ να βρίσκεται προ των αγωνιστικών πυλών (20:30), το Menshouse ζήτησε από τρεις «θρύλους» των social media να κάνουν τις προβλέψεις τους. Και οι 3 αρχικά αρνήθηκαν, όμως στο τέλος ενέδωσαν και...

Είναι στο ηλεκτρονικό τους αίμα: κάθε τους ποστάρισμα μαζεύει likes με την ευκολία που ο Ντιόγκο Φιγκέιρας σταματάει επιθέσεις (της ομάδας του) ή με την άνεση που ο Τόμας Πέκχαρτ κάνει το πλεκτό να ματώσει (όταν παίζει FIFA).

Ιωάννης Τσιλιγγίρης– Περικλής Φέλος- Παύλος Παπαπαύλου ή Παύλος Παπαπαύλου– Ιωάννης Τσιλιγγίρης- Περικλής Φέλος ή Περικλής Φέλος– Παύλος Παπαπαύλου- Ιωάννης Τσιλιγγίρης (δίνουμε το παράδειγμα στον Σιδηρόπουλο για ίσες αποστάσεις στο σημερινό ντέρμπι)- περί ων ο λόγος- αποφάσισαν να παίξουν μπαλίτσα στο γήπεδο του Menshouse με αφορμή το μεγάλο ματς και να δώσουν ο καθένας τους προγνωστικά για το τι θα γίνει.

Μάθετε, λοιπόν, μπαλίτσα από τους άρχοντες…

Ιωάννης Τσιλιγγίρης

Καλησπέρα φίλοι μου. Μου ζητήθηκε γνώμη για το πρώην ντέρμπι από τον ανερχόμενο μιντιακό κολοσσό και σας την καταθέτω. Απίστευτες θύμησες έχω από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Θυμάμαι τον κουπάτο πρόεδρο μας τον Σταύρο Αδαμίδη να φωνάζει με τους οπαδούς μας “Γ..στε τον π.. τον Ολυμπιακό” μέσα από το πούλμαν της ομάδας μετά το 0-1 του Τραϊανού στην Τούμπα το 2011. Και δύο μέρες μετά να βάζουμε 6 γκολ λιγότερα από τον αντίπαλο μας σε ένα ματς γιορτή του ποδοσφαίρου.

Θυμάμαι τον εμβληματικό μας μέσο τον Γρηγόρη Μάκο να θέτει σε κίνδυνο την αναπαραγωγική ικανότητα του Καζίμ Ρίτσαρντς το Φλεβάρη του 2012.

Αλλά και τον Χουάν Κάλα με το τύπου Ε.Σ. κατάλευκο εσώρουχο του που αποκαλύφθηκε σε μια όμορφη στιγμή απέναντι στον Μοδέστο το 2011.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

eso

Στα αγωνιστικά τώρα. Η ΑΕΚ είναι ανεβασμένη μετά από το πρωτάθλημα Σεπτεμβρίου που κατέκτησε σε τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟ και Πλατανιά. Είχε και ρεπό μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη και θα είναι ξεκούραστη. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει 2 γκέλες αυτή τη βδομάδα και σε μια χρονιά που έχασε από Χαποελ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, δεν θα ήθελε να χάσει και από Μελ, έτσι; Χα χαχα ευθύμησα. Πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι ένα αρκετά πιθανό αποτέλεσμα αλλά και ή νίκη του Ολυμπιακού είναι μες στο πρόγραμμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές θα χάσεις με 6-0, και κάποιες άλλες θα χάσεις με 4-0. Θα δείξει.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΦΕΛΟΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΣΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΣΦΠ-ΑΕΚ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ,ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΜΒΡΙΑΣ ,ΤΕΛΟΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ???ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!! ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΛΑ!!! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ!!! ΣΤΑ ΙΣΑ,Η ΟΡΜΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΧΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!! Α ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ,Ο ΠΕΝΤΟ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΗΝ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΑ ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ!!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 4 -ΜΑΡΙΝ- -ΜΑΡΚΟ /ΜΑΡΙΝ/ -ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ /ΜΑΡΙΝ/ΟΣ -ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ /ΜΑΡΙΝ/Α -ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ /ΜΑΡΙΝ/ΑΚΗΣ ΔΙΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ!!ΦΙΛΙΑ!!

marins

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ

Πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και η ΑΕΚ των δύο νικών επί του περσινού πρωταθλητή μέσα στους τελευταίους 12 μήνες φιλοξενείται στο Φάληρο. Ο Τιμουρ – ευτυχώς- δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει τις «ομορφιές» του Τραϊ στο περσινό ματς και από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Αν μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο θα πόνταρα στο Under και ακριβές σκορ 1-0 και 0-1. Αν μπει γκολ στο πρώτο τέταρτο, προτείνω να παίξετε το σπίτι σας (μαζί με το στεγαστικό του) στο over 3 goal.

ketse4