Εσωτερική πισίνα, απίθανη θέα: Με 270 ευρώ περνάς ένα ονειρικό ΣΚ σε junior suite στο χιόνι (Pics)
Βρείτε μας στο

Μπορεί η πόλη της Καρδίτσας να μην έχει το όνομα (κακώς πάντως διότι διακρίνεται από ζωντάνια, εξωστρέφεια και… τσιπουράδικα), ο νομός Καρδίτσας έχει όμως τη χάρη. Προφανής αιτία για αυτό η πανδαισία χρωμάτων σε ένα παραμυθένιο φυσικό περιβάλλον που δημιούργησε ο άνθρωπος. Ναι, το στολίδι της Θεσσαλίας, η περίφημη λίμνη Πλαστήρα αποτελεί μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που το ανθρώπινο χέρι, όχι μόνο δεν προκάλεσε ζημιά στη φύση, αλλά έστρωσε χαλί ώστε εκείνη να… οργιάσει.

Η περιοχή είναι ιδανική για τριήμερες εξορμήσεις και με τα Μετέωρα σε απόσταση μίας ώρας προσφέρει αν μη τι άλλο ένα πλήρες πακέτο ταξιδιωτικής εμπειρίας. Το φθινόπωρο και η άνοιξη είναι οι εποχές που η φύση της λίμνης είναι στα καλύτερα της, στην πραγματικότητα όμως είναι ένας προορισμός χωρίς εποχικούς περιορισμούς. Οι ντόπιοι άλλωστε συνηθίζουν να την αποκαλούν η «λίμνη των 4 εποχών», αφού είτε χιονισμένη, είτε ανθισμένη έχει τον τρόπο να σαγηνεύει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Εσωτερική πισίνα, απίθανη θέα: Με 270 ευρώ περνάς ένα ονειρικό ΣΚ σε junior suite στο χιόνι (Pics)

Η λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του νομού και είναι περιτριγυρισμένη από 18… τυχερά χωριά. Γνωστότερα εξ’ αυτών το Νεοχώρι, η ορεσίβια Νεράιδα, ο Μπελοκομίτης, το Φανάρι και ο Μεσενικόλας, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό ύφος και χρώμα.

Οι δεκάδες επενδύσεις που έχουν γίνει στην περιοχή την τελευταία δεκαετία την έχουν μετατρέψει σε περιζήτητο τουριστικό προορισμό και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών όλες τις εποχές του έτους. Μία από αυτές τις επενδύσεις είναι και το Kazarma Hotel στα Καλύβια Φυλακτής, που αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές διαμονής περιμετρικά της λίμνης. Το χωριό μοιάζει να σκαρφαλώνει στο βουνό και το ξενοδοχείο έχει οικοδομηθεί έτσι ώστε και τα 50 δωμάτιά του να έχουν θέα στη λίμνη. Είναι χτισμένο με πέτρα και ξύλο, η υψηλή αισθητική του είναι ορατή με ένα απλό βλέμμα, ενώ η επίπλωση του διακρίνεται από μια ρουστίκ γοητεία.

Ξενοδοχείο KAZARMA HOTEL KALÝVIA FYLAKTÍS 4* (Ελλάδα) - από € 108 | iBOOKED

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν τζάκι. Τα πιο πολυτελή εξ’ αυτών, οι δύο Junior σουίτες, οι 3 Executive και η 1 Προεδρική, μόνο… τετράστερο ξενοδοχείο δεν θυμίζουν. Το Kazarma Hotel διαθέτει Σπα, γυμναστήριο, πλήρως εξοπλισμένο παιδότοπο και παρέχει υπηρεσίες εστίασης υψηλής ποιότητας.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

Kazarma Lake Resort & Spa – AMATHUS

Το μεγάλο του συγκριτικό πλεονέκτημα είναι οι παντός καιρού πισίνες του. Εκτός από την κλασική εξωτερική, διαθέτει και εσωτερική θερμαινόμενη, κάτι που σημαίνει ότι έξω μπορεί να χιονίζει κι εσύ την ίδια ώρα να… πλατσουρίζεις αμέριμνος!

Ξενοδοχείο KAZARMA HOTEL KALÝVIA FYLAKTÍS 4* (Ελλάδα) - από € 108 | iBOOKED

Κερασάκι οι καθ’ όλα προσιτές τιμές. Για παράδειγμα, η διαμονή για ένα Σαββατοκύριακο στη 40 τετραγωνικών Junior Suite, που παρέχει όλες τις ανέσεις, ανέρχεται στα 270€. Στην τιμή περιλαμβάνεται πλούσιο πρωινό, αλλά και οι υπηρεσίες Σπα και γυμναστηρίου.

Με λίγα λόγια, αν δεν έχετε πάει λίμνη Πλαστήρα μόλις βρήκατε ένα έξτρα κίνητρο για να το κάνετε.