Δωρεάν Tesla και φαγητό σε εστιατόρια: Το all inclusive ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε στα 7 καλύτερα του κόσμου (Pics)
Βρείτε μας στο
Διακοπές

Δωρεάν Tesla και φαγητό σε εστιατόρια: Το all inclusive ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε στα 7 καλύτερα του κόσμου (Pics)

Με 10 πισίνες, 6 εστιατόρια, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, το νέο πετράδι στο στέμμα της αλυσίδας IKOS κλέβει ήδη τα φώτα της δημοσιότητας

Ο τουρισμός στην Ελλάδα, σε αντίθεση με (σχεδόν) όλα τα υπόλοιπα είναι σε φάση άνθισης και όλα δείχνουν ότι δεν θα κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω. Η εμφάνιση του Airbnb έχει συνδυαστεί με την κλιμάκωση των ξενοδοχειακών επενδύσεων κι έτσι οι δυνατότητες φιλοξενίας σε κλίνες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον τουρισμό 5 αστέρων, η Ελλάδα έχει περάσει σε άλλο level καθώς το χορό των επενδύσεων σέρνουν κάποια μεγάλα ονόματα της τουριστικής βιομηχανίας.

Ένα από αυτά είναι η σύμπραξη του σιγκαπουριανού fund GIC και του brand IKOS της οικογένειας Ανδρεάδη. Είναι οι εταιρίες που κατέχουν την αλυσίδα Ikos Resorts, με παρουσία στην Κέρκυρα, στη Χαλκιδική, στην Κω, στην Ισπανία (Ανδαλουσία, Μαγιόρκα), προσεχώς και στην Πορτογαλία.

Δωρεάν Tesla και φαγητό σε εστιατόρια: Το all inclusive ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε στα 7 καλύτερα του κόσμου (Pics)

Το Ikos Dassia, που άνοιξε το 2018 στη Δασιά της Κέρκυρας, αναδείχτηκε δύο χρόνια αργότερα το καλύτερο All-Inclusive ξενοδοχείο παγκοσμίως από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού, το Travelers’ Choice Awards. Στην ίδια κατηγορία δεύτερο ήταν ένα άλλο ξενοδοχείο της ίδιας αλυσίδας, το Ikos Olivia της Χαλκιδικής!

Τώρα η Κέρκυρα θα αποκτήσει άλλο ένα Ikos, το οποίο απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή διαφήμιση προτού καν κάνει εγκαίνια. Δημοσίευμα – αφιέρωμα του Bloomberg το συμπεριέλαβε στα «7 πιο εκπληκτικά (η φράση στον τίτλο είναι stunning) ξενοδοχεία που θα ανοίξουν σε όλο τον κόσμο το 2023». Πρόκειται για το Ikos Odisia, που έχει χτιστεί στην ανατολική πλευρά του νησιού (παίρνοντας τη θέση του πρώην Club Med), απέναντι από τον Ikos Dassia. Η επένδυση είναι ύψους περίπου 125 εκατ. ευρώ και το εντυπωσιακό ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 19 Μαΐου. Περιλαμβάνει 395 δωμάτια, αποκλειστικά σε χαμηλά μπανγκαλόους και βίλες, ενώ θα υπάρχει και η deluxe περιοχή με σουίτες.

Δωρεάν Tesla και φαγητό σε εστιατόρια: Το all inclusive ελληνικό ξενοδοχείο που μπήκε στα 7 καλύτερα του κόσμου (Pics)

Το Ikos Odisia βρίσκεται σε ένα θέρετρο 60 στρεμμάτων καταπράσινου τοπίου, με μια παραλία μήκους 420 μέτρων. Διαθέτει 10 θερμαινόμενες εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, 6 εστιατόρια και διάφορα μπαρ, γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, Spa και γυμναστήριο.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Ikos Odisia, Κέρκυρα Πόλη – Ενημερωμένες τιμές για το 2023

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη βρεφονηπιακό σταθμό, μπέιμπι σίτερ και κλαμπ για παιδιά και εφήβους, καλύπτοντας τις ανάγκες για την ηλικιακή ομάδα μεταξύ 4 και 17 ετών. Στην παραλία θα υπάρχει το λεγόμενο Babe Watch Service, που προσέχει για 30 λεπτά τα μικρά παιδιά όταν οι γονείς τους θέλουν να κολυμπήσουν.

Εγκαίνια για το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο Ikos Dassia στην Κέρκυρα [pics] - Κατασκευές Κτιρίων

Τα all-inclusive πακέτα ξεκινούν από τα 346 ευρώ ανά άτομο τη βραδιά, ωστόσο οι επισκέπτες δεν θα χρειάζεται να εγκλωβιστούν μέσα στο ξενοδοχείο. Το Ikos έχει συνάψει συνεργασίες με αρκετά εστιατόρια στο νησί, τα οποία οι πελάτες του μπορούν να επισκεφθούν χωρίς επιπλέον χρέωση. Ανάμεσα σε αυτά είναι και μία ταβέρνα στη γειτονική νησίδα Βίδο. Στους επισκέπτες θα διατίθεται ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla με δωρεάν 24ωρη ενοικίαση για να εξερευνήσουν το νησί, καθώς και είσοδοι σε μουσειακούς χώρους.

Το επόμενο κοινό βήμα του επενδυτικού Group εντός Ελλάδος, θα είναι το Ikos Kissamos, στον Κίσσαμο Χανίων, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει το 2025. Ωστόσο, το πετράδι του στέμματος για τον όμιλο θα είναι το brand Ikos Villas. Χώροι διαμονής με πολυτελείς all inclusive υπηρεσίες σε βίλες για υψηλά βαλάντια, οι οποίες θα λειτουργήσουν μέχρι το 2024.