docastaway
Βρείτε μας στο
Διακοπές

Docastaway: Νοίκιασε το δικό σου νησί μόνο με 80 ευρώ τη μέρα

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τη μαγεία του Survivor χωρίς να πρέπει να κάνεις αίτηση στον ΣΚΑΪ.

Εσύ που κάθε βράδυ βλέπεις το Survivor. Εσύ που κάνεις όνειρα να βρισκόσουν σε κάποιον από αυτούς τους εξωτικούς προορισμούς. Εσύ που πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις σε συνθήκες ναυαγού. Μάθε ότι υπάρχει δυνατότητα να αγγίξεις αυτό το όνειρο και να το ζήσεις. Χωρίς να πρέπει να δώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Αφήνοντας στην άκρη το μαρκετίστικο ύφος, ξέρεις τι είναι η Docastaway; Ούτε κι εγώ ήξερα. Αλλά μπορείς να καταλάβεις περίπου από το όνομα της. Είναι μια εταιρεία που ξέρει τι ζητάς από τις διακοπές σου. Και στο δίνει.

Αυτό που ζητάς, ζητάω, ζητάμε είναι έναν ιδανικό συνδυασμό περιπέτειας και χαλάρωσης. Κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Τουλάχιστον σε μέρη κοντινά μας. Γι΄αυτό έφτιαξε το απόλυτο όνειρο. Η Docastaway βρήκε 22 απομονωμένα νησάκια στον Ινδικό Ωκεανό, μεταξύ Φιλιππίνων και Ινδονησίας, τα έστησε όπως πρέπει και δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να γίνει μεγιστάνας για μια μέρα. Ή και παραπάνω. Πώς; Με ενοικίαση ολόκληρης της νησίδας που είναι κινητή.

Κάθε νησί και με διαφορετικές προδιαγραφές. Άλλο έχει μίνι ξενοδοχείο, άλλο βίλα, άλλο ένα δεντρόσπιτο ή eco-resort. Ανάλογα με τα λεφτά που προτίθεσαι να δώσεις, αλλάζει και το είδος της εγκατάστασης. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι έχεις μια μεγάλη, σχεδόν παρθένα παραλία, μόνο για σένα. Κάπου εδώ είναι το σημείο που υποθέτεις ότι για να νοικιάσεις ένα νησί θα πρέπει να πουλήσεις νεφρό στην Docastaway. Γενικά ναι. Στην προκειμένη όχι.

Docastaway: Νοίκιασε το δικό σου νησί μόνο με 80 ευρώ τη μέρα

Docastaway: Νοίκιασε το δικό σου νησί μόνο με 80 ευρώ τη μέρα

Αν δεις το τιμολόγιο, οι τιμές ξεκινούν από 80 ευρώ. Καλά διαβάζεις. Προφανώς σε αυτό το ποσό θα έχεις την πιο primitive εμπειρία. Αλλά δεν αλλάζει ότι θα πρόκειται για εμπειρία που θα έχεις να την λες. Αν μπεις στην ιστοσελίδα της Docastaway θα δεις ότι έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο mode. Το Adventure και το Comfort.

Στο πρώτο είσαι πολύ κοντά στο σενάριο του ναυαγού. Φυσικά οι βασικές σου ανάγκες θα είναι καλυμμένες. Παρόλο που εσύ θα πρέπει να βρίσκεις το φαγητό και το νερό σου, θα υπάρχουν δίπλα σου οδηγοί για να επιβλέπουν και να σε βοηθούν. Όλα ξεκινάνε από το σημείο που θα σε παραλάβουν οι άνθρωποι της εταιρείας. Από κει θα πάρεις μια βάρκα και θα κληθείς να βρεις το νησί σου. Μόλις το βρεις, κατεβαίνεις και βλέπεις τη σκηνή ή καλύβα που θα κοιμηθείς και μια αποθήκη με τροφή και νερό. Πολύ κοντά στο Survivor η φάση.

Docastaway: Νοίκιασε το δικό σου νησί μόνο με 80 ευρώ τη μέρα

Η συνεργασία της 10ετίας από τον μετρ του εγκλήματος: Η νέα σειρά του Κοκκινόπουλου που θα γίνει τεράστια επιτυχία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η συνεργασία της 10ετίας από τον μετρ του εγκλήματος: Η νέα σειρά του Κοκκινόπουλου που θα γίνει τεράστια επιτυχία

Docastaway: Νοίκιασε το δικό σου νησί μόνο με 80 ευρώ τη μέρα

Docastaway: Νοίκιασε το δικό σου νησί μόνο με 80 ευρώ τη μέρα

Όπως αντιλαμβάνεσαι, στο Comfort Mode έχουμε το ακριβώς αντίθετο. Σε μεταφέρουν στο νησί. Η διαμονή σου είναι είτε σε ξενοδοχείο είτε σε βίλα. Είσαι μόνος σου και υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων να σε εξυπηρετεί. Μέχρι και σεφ που θα σου φτιάχνουν μέγιστες γκουρμεδιές, σερβιτόροι να σου βάζουν σαμπάνια στο ποτήρι κτλ. Το νησί θα διαθέτει ηλεκτρισμό, πόσιμο νερό, σπα, μέχρι και wifi.

Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει ένα σημείο που είναι ορισμός της μαγείας. Αυτό είναι η δυνατότητα να αντικρύσεις είδη ζωικού και θαλάσσιου βασιλείου που έχεις δει μόνο από φωτογραφίες. Κι όχι μόνο μικρού μεγέθους.

Docastaway: Νοίκιασε το δικό σου νησί μόνο με 80 ευρώ τη μέρα

Μήπως να βάλεις μπρος για το επόμενο καλοκαίρι;