Η ελληνική Ριβιέρα: Ο παράδεισος των επωνύμων δίπλα στην Αθήνα με τις ακριβότερες βίλες στην Ελλάδα
Βρείτε μας στο

Η Daily Mail και άλλα διεθνή Μέσα έχουν πολλές φορές ασχοληθεί με αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Ο Άγιος Αιμιλιανός, περί ου ο λόγος, βρίσκεται ένα τσιγάρο δρόμο (ok, ένα πακέτο δρόμο) μακριά από την Αθήνα και είναι το…καταφύγιο της αφάν γκατέ του επιχειρηματικού κόσμου.

Βρίσκεται απέναντι από τις Σπέτσες, δίπλα στο Πόρτο Χέλι και εκεί θα βρεις τις πιο ακριβές βίλες στην Ελλάδα.

Η μαγεία του μέρους καθώς και το γεγονός ότι βρίσκεται τόσο κοντά στην πρωτεύουσα καθιστούν τον Άγιο Αιμιλιανό έναν πραγματικό παράδεισο για τα πιο βαριά πορτοφόλια της χώρας, καθώς εκεί έχουν χτίσει τις πολυτελείς βίλες τους.

Αν δεις φωτογραφίες και βίντεο της περιοχής και δεν γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται θα στοιχημάτιζες ότι βλέπεις κάποιο νησάκι στον Άγιο Δομήνικο.

Ο μαγευτικός αυτός οικισμός έχει χτιστεί σε έναν τόπο όπου η θάλασσα γίνεται ένα με το πράσινο, καθώς τα δέντρα φτάνουν κυριολεκτικά ως την παραλία αγκαλιάζοντας τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά της.

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio

Ακόμα και οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να αποδώσουν την ομορφιά του μέρους.

Δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα και το βίντεο από Drone και θα καταλάβετε για τι παράδεισο μιλάμε..