Ελένη Βουλγαράκη θα «τιμωρηθείς» που ερωτεύτηκες τον Ιωαννίδη
Βρείτε μας στο

Μα πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι Ελένη Βουλγαράκη; Τι θράσος επιδεικνύεις με το να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή και δη έναν που είναι σε μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας; Και θες και να το ζήσεις νορμάλ; Δε ντρέπεσαι; Εδώ είναι άλλοι οι κανόνες.

Εδώ ξεκινάς μια σχέση με τον Χ Φώτη Ιωαννίδη, τυχαίνει να είναι και μικρότερος σου μερικά χρόνια, θα στηθείς στον τοίχο και θα τα ακούσεις. Κάθε του επίδοση στο γήπεδο, θα σχετίζεται με την δική σου παρουσία στη ζωή του. Αν τα πηγαίνει καλά, θα σε αποθεώνουν. Αν χάσει κάποιο γκολ, θα τον αποκαλούν υποτιμητικά «γκόμενο της Βουλγαράκη» και θα σε εγκαλούν.

Πώς τολμάς Ελένη Βουλγαράκη να διακορεύεις τον νεανία; Πώς τολμάς να μη σέβεσαι την ομάδα του και να τον αποπροσανατολίζεις με τα συναισθήματα και την παρουσία σου; Κι ελπίζες πως δε θα λογοδοτήσεις και θα την βγάλεις καθαρή; Όχι δα.

Αφήνουμε στην άκρη την ειρωνία κάπου εδώ και το πάμε στο πολύ σοβαρό. Δεν ξέρουμε πόσοι και ποιοι μπορεί να θεωρούν πως είναι σούπερ αστείοι όταν πάνε και σχολιάζουν σε αναρτήσεις της Βουλγαράκη για τη σχέση της με τον Ιωαννίδη, αλλά να τους ενημερώσουμε πως ΔΕΝ είναι αστείοι.

Αντιθέτως, είναι τοξικοί, παρεμβατικοί, ψυχικά κακοποιητικοί. Η Ελένη Βουλγαράκη έχει βρεθεί ξαφνικά να είναι υπεύθυνη για την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του Ιωαννίδη. Τραυματίζεται; Φταίει η Ελένη Βουλγαράκη που κάνουν τα ερωτικά τους και τον κουράζει. Δεν παίζει καλά ο Φώτης; Φταίει η Ελένη γιατί τον αποπροσανατολίζει. Λες και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε σχέση.

Αλλά έχει τελεστεί και το έτερο έγκλημα. Η Ελένη Βουλγαράκη έχει κάνει το λάθος να είναι πολύ γνωστή, να είναι και μαζί με τον δημοφιλέστατο Φάνη Λαμπρόπουλο στο ραδιόφωνο, να έχει και μια εξωτερική ομορφιά, ε πόσα να αντέξουν κι οι οπαδοί; Εννοείται πως θα γεμίσουν τα προφίλ της στα social με σχόλια.

Αναρωτιόμαστε συνέχεια πώς γίνεται να εξακολουθούν, πώς γίνεται να μη νιώθουν έστω και λίγο άβολα όταν πληκτρολογούν το σχόλιο και πατάνε enter. Είναι η απόδειξη πως ένας άντρας είναι επιρρεπής στη βλακεία. Πολλοί άντρες μαζί είναι επιρρεπείς στην καταιγιστική βλακεία. Και το γράφουμε στο Menshouse αυτό, δεν το γράφουν γυναίκες.

 

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
View this post on Instagram

 

A post shared by Εleni Voulgaraki ☆ (@voulgaraki_el)


Το έκαναν μία, το έκαναν δύο, μετά τρεις, τέσσερις, πια όμως έχει κουράσει. Εξ αρχής ήταν ενοχλητικό, δεν είχε ποτέ του καμία δόση αστείου, αλλά πια έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Δε χρειάζεται να είσαι νομπελίστας για να καταλάβεις πως οι περισσότεροι που τα γράφουν, το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι ένα αποδεκτό χιούμορ. Θεωρούν πως ίσως η Ελένη Βουλγαράκη να το γουστάρει για να ενισχύει το όνομά της ή γιατί έχει μαζοχιστικές τάσεις. Ή ότι δεν θα θιχτεί και θα γελάσει. Ή γιατί είναι μπαλαδόφατσα. Ποιος ξέρει τι γυρίζει στην κούτρα τους;

Μόνο με τους ομοίους τους όμως παίζει να γελάνε. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Έτσι το έλεγαν οι αρχαίοι και είχαν δίκιο.

Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις η Ελένη Βουλγαράκη να απαντάει, να προσπαθεί να το ξεκόψει, αλλά όταν δέχεται 40-50 σχόλια, δεν είναι εύκολο να το τελειώσει. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι που από την αρχή το έβρισκαν κακόγουστο ή κάποιοι που το έβρισκαν αστείο μόνο στην πρώτη φορά, και σχολιάζουν αρνητικά τέτοια σχόλια. Είναι όμως λίγοι.

Η πλειοψηφία συνδυάζει τον κρετινισμό με τον σεξισμό και την ασέβεια. «Άσε τον Φώτη να σκοράρει και στα δίχτυα», της γράφει ένας, υπονοώντας πως σκόραρε ο Φώτης με την ίδια.

Κάποιοι την έχουν δει ως ιέρεια του Θεού Φώτη, ως μεσάζοντα και της ζητάνε να του μεταφέρει αιτήματα. «Πες του να σκοράρει δυο γκολ». Από το «πιάσε τις παντόφλες μου μωρή», πηγαμε στο «πες του να σκοράρει». Να τη η γυναικεία χειραφέτηση πώς ξεπετάγεται. Έγινε η Βουλγαράκη αφέντρα που θα κανονίσει στον Ιωαννίδη το πώς θα παίξει.

Σε λίγο θα της κάνουν και βουλγαρακόπιτα και θα της τάζουν πράγματα με αντάλλαγμα να βάζει γκολ σε κάθε ματς ο Φώτης. Γιατί, αν δε βάλει, αυτή θα φταίει που θέλει να ζήσει τη σχέση. Κι αυτός θα φταίει που έκανε το λάθος να γίνει πολύ καλός ποδοσφαιριστής και απαραίτητος στον Παναθηναϊκό.

Κι εννοείται πως αν κάποιος τολμήσει να πει το αυτονόητο και να την στηρίξει, είναι «ή γαύρος ή λούγκρα». Το πιο θλιβερό είναι πως αυτή η χαζομάρα παρέσυρε και άτομα που το υπόλοιπο κοινωνικό τους background δεν υποδηλώνει τέτοια βλακεία. Μπαίνουν κι αυτοί στο παιχνίδι και χαίρονται με τον εαυτό τους.

Δεν έχεις από κάπου να κρατηθείς. Φανταστείτε η Ελένη Βουλγαράκη που ακούει και τις τηλεοπτικές σπόντες!

Αν ως τώρα δεν έχουμε γίνει κατανοητοί, ας το κάνουμε: αφήστε ήσυχη την κοπέλα και τον Φώτη και μείνετε σε αυτό που είστε καλοί, να σχολιάζετε για μπάλα. Μέχρι εκεί πάει το μυαλό σας.