Η πιο creepy στην Ελλάδα: Η παραλία με τα πεντακάθαρα νερά που κανείς δεν τολμά να κοιτάξει πάνω (Vid)
Βρείτε μας στο

Αν για κάτι είναι περισσότερο γνωστή η Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου είναι η αρχαία πολιτιστική κληρονομιά και οι παραλίες της. Μπορεί για μας τους Έλληνες να μοιάζει ρουτίνα η ανακάλυψη μιας ξεχωριστής παραλίας που εμπλουτίζει το χαρακτηριστικό της ασύγκριτης ποικιλομορφίας που έχουν οι ελληνικές ακτές, ωστόσο πάντα θα υπάρχει κάτι «καινούριο» που θα ξαφνιάζει με την ιδιαιτερότητά του.

Για κάποιες λες ότι έσπασε το καλούπι και δεν πρόκειται να συναντήσεις άλλου κάτι αντίστοιχο (χωρίς να παίρνεις κιόλας όρκο…). Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται χωρίς καμία αμφιβολία μια παραλία που βρίσκεται πολύ κοντά σε μία από τις ομορφότερες – αν όχι την ομορφότερη – πόλεις της Ελλάδας.

Η πιο creepy στην Ελλάδα: Η παραλία με τα πεντακάθαρα νερά που κανείς δεν τολμά να κοιτάξει πάνω (Vid)

Σε απόσταση 15 λεπτών από το Ναύπλιο, κοντά στο Ξηροπήγαδο Αργολίδας, υπάρχει ένας μικρός κόλπος, από τον οποίο η πρώτη αντίδραση με το που θα σηκώσεις το βλέμμα σου προς τα πάνω είναι να κάνεις το… σταυρό σου. Αυτός είναι και ο λόγος που η παραλία ονομάζεται «νεκροταφείο». Δεν υπάρχει κανένα σχήμα λόγου, καθώς έχει σχηματιστεί κάτω από ένα βράχο πάνω στον οποίο έχει χτιστεί κοιμητήριο.

Η πιο creepy στην Ελλάδα: Η παραλία με τα πεντακάθαρα νερά που κανείς δεν τολμά να κοιτάξει πάνω (Vid)

Το μακάβριο της υπόθεσης βέβαια δύσκολα θα σε κλονίσει, αφού μπορεί το πάνω να προκαλεί μεταθανάτιους συνειρμούς, αλλά το… κάτω θυμίζει ένα μικρό επίγειο παράδεισο. Η παραλία έχει λευκή άμμο, περιβάλλεται από βράχια και πλούσια βλάστηση και τα νερά της είναι καταγάλανα και κρυστάλλινα.

Η ερημική, «απόκοσμη» ακτή είναι για όσους την έχουν επισκεφτεί υπεύθυνη για ένα από τα πιο ξεχωριστά μπάνια της ζωής τους, επιβεβαιώνοντας τρόπο τινά το ρητό ότι εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ…

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική