Σρόιτερ-Σώρρας: 5 στιγμιότυπα που δεν έδειξαν οι κάμερες
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Σρόιτερ-Σώρρας: 5 στιγμιότυπα που δεν έδειξαν οι κάμερες

Ο Ελλάνιος ηγέτης, ο ηγέτης-πολέμαρχος με τα τρισεκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό στάθηκε απέναντι στον Αντώνη Σρόιτερ και ξεσκέπασε όλες τις ραδιουργίες των καναλιώνε απέναντι του. Πώς; Τους έβγαλε το πάπλωμα.

Τα τσοντοκάναλα που κρύβουν από τον ελληνικό λαό τον απύθμενο πλούτο του ξεμπροστιάστηκαν για άλλη μια φορά. Ο Αρτέμης Σώρρας, ο πλουσιότερος διαχειριστής σε διαγαλαξιακό επίπεδο, απέκρουσε κάθε μύθευμα που του παρουσίασε ο Αντώνης Σρόιτερ. Στο πλαίσιο συνέντευξης του στο δελτίο του ALPHA, κατέπληξε με την πληθώρα των λογικών επιχειρημάτων του. Τέτοια ευγλωττία και ευειδή λόγο ομολογούμε πως είχαμε καιρό να ακούσουμε στην τηλεόραση. Ο Ελλάνιος ηγέτης ρωτήθηκε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που τον αφορούν και αντί απαντήσεων έδωσε χρησμούς.

Όπως το ότι αυτός που βγάζει ψεύτικα χαρτιά ότι δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση έχει πρόβλημα φύλου. Εμείς θα προσθέταμε ότι έχει και πρόβλημα φύλλου. Άφησε λίγο παραπάνω στο φούρνο την ζαμπονοτυρόπιτα και άρπαξε στα πλάγια.

Το δελτίο του ALPHA και ο Αντώνης Σρόιτερ αρκέστηκαν να δείξουν μόνο τα 7 λεπτά της συνέντευξης. Εμείς όμως μιλήσαμε με τα «καρφιά» μας στο κανάλι και μας περιέγραψαν σκηνές που δεν έδειξε η τηλεόραση. Σε αυτές της σκηνές βλέπουμε την αποκαθήλωση της δημοσιογραφίας και την ανάδυση ενός στοχαστή. Ο Αρτέμης Σώρρας ξέρει ότι πρέπει να σπάσει αυγά για να φτιάξει ομελέτα και γι΄αυτό…προτιμάει να παραγγείλει.

Οι σκηνές που ακολουθούν δεν περιέχουν εικόνα για ευνόητους λόγους, αφού μετά το δελτίο θα έπρεπε να βάλει ένα τεράστιο Χ πάνω δεξιά στη σήμανση.

Σκηνή 1η : Ο Αρτέμης Σώρρας δεν απαντάει στον Σρόιτερ για τα περουσιακά στοιχεία που έχει. Ο διάλογος είναι σπαρταριστός.

Σρόιτερ : Μα γιατί δεν μου λες;

Σώρρας : Γιατί πάλι θα μου ζητάς δανεικά. Θυμάσαι το καλοκαίρι που ήθελες να αγοράσεις τυρόπιτα και μου λες «ε, ψηλέ, έχεις 50 λεπτά να πάρω να φάω;». Ακόμα τα κλαίω τα 50 λεπτά.

Σρόιτερ-Σώρρας: 5 στιγμιότυπα που δεν έδειξαν οι κάμερες

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Σρ : Τώρα κοτζάμ ηγέτης κινήματος-κόμματος με 3 τρισ. καταθέσεις και σε νοιάζουν τα 50 λεπτά;

Σωρ : Όχι. Με νοιάζει και η τυρόπιτα που δεν μου έδωκες να δοκιμάσω. Θα σου έρθει νομικό αντίγραφο τη μήνυσης όπου ενάγομαι.

Σκηνή 2η : Το μετάλλιο που πήρε από τον Πούτιν

Σρ: Έχεις κι ένα μετάλλιο που σου έδωσε λες ο Πούτιν. Τι απαντάς σε αυτούς που λένε ότι είναι ψεύτικο και ότι το κατέβασες από το διαδίκτυο;

Σωρ : Ποιος τα λέει αυτά μικρέ; Πρόσεχε τα λόγια σου. Πες μου ποιος τα λέει αυτά. Ε, αφού με πιέζεις θα σου πω. Το μετάλλιο είναι αυθεντικό. Το πήρα γιατί έσκισα με τα δόντια μου τις σάρκες από ένα θεριό που θα κατασπάραζε τον αδελφό Βλαδίμηρο.

Σρ : Τι εννοείτε κύριε Σώρρα; Ότι το φάγατε ωμό;

Σωρ : Έτσι έκαναν οι Σπάρτες με τον μέλανα ζωμό. Γι΄αυτό τον λένε ζωμό. Είναι ωμός κι επειδή βαριόντουσαν να τον αγοράσουν μόνοι τους φώναζαν σε έναν διπλανό τους: Ζήτα ωμό, ζήτα ωμό. Οπότενες για προφανή λόγους έγινε ζωμός.

Σρόιτερ-Σώρρας: 5 στιγμιότυπα που δεν έδειξαν οι κάμερες

Σρ : Και το θηρίο τι έπαθε;

Σωρ : Ποιο θηρίο μου τσαμπουνάτε; Το πορνοκάναλο σας τα λέει αυτά; Είστε ντιντής; Το Θηρίο έχασε πολλά κιλά και σταμάτησε να ραπάρει. Σε αυτό θα αρκεστώ! Πάρε και μια μήνυση.

Σκηνή 3η : Ο Σιδηρούς Θρόνος του King’s Landing

Σρ : Ποια είναι η άποψη σας για την Νταϊνέρις Καλίσι; Όλα αυτά με τους δράκους πώς τα κρίνετε; Πιστεύετε ότι σας απειλεί;

Σωρ : Ο Αρτέμης Σώρρας δε νιώθει απειλή. Ποτές. Αυτή η Ντενίση Καλίρις που λέτε είναι ένα πιόνι των Εβραίων. Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι σταμάτησε το τραγούδι, έγινε ηθοποιός και τώρα καβαλάει δράκους; Αυτά είναι προσβολή προς τους Ολύμπιους Θεούς. Αλλά η ρομφαία μου θα την κατεδαφίσει. Ήδη οι λογιστές μου στο Μπράαβος Ρούλα επανδρώνουν πλοία για να την ανατρέψουμε. Πυρίμαχα πλοία που δοκιμάστηκαν στο υγρόν πυρ και στη φωτιά του Ηφαίστου.

Σκηνή 4η : Τέλος τα λόγια, αρχίζουν οι πράξεις

Ο Αρτέμης Σώρρας φανερά εκνευρισμένος σηκώνεται όρθιος. Δεν έχει καμία διαφορά με πριν που καθόταν. Απλώς φαίνεται περισσότερο το εκτόπισμα του. Πιάνει από τον γιακά τον Σρόιτερ, τον κοιτάζει άγρια στα μάτια και του λέει: Με θυμάσαι ρε π…τη; Όχι ε; Εγώ θα σε θυμάμαι. Θα έχεις φορτώματα μικρέ…Θα σου τη γκαμ… τη μπουφάν!

Σκηνή 5η : Το μεγάλο φινάλε

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του ALPHA είναι πια στα σχοινιά. Καθώς πήγαινε να πληκτρολογήσει το γκοβερνοσκριν για να δει το πληρεξούσιο, ένας κεραυνός έπεσε από τον ουρανό πάνω του. Ήταν το δεξί κροσέ του Αρτέμη. Ο Σρόιτερ είναι πεσμένος στη γωνία. Ο Σώρρας τον γεμίζει με χαστούκια και κλωτσές. Λίγο πριν δώσει το τελειωτικό χτύπημα βγάζει μια κραυγή. «Οι Παραολυμπιακοί είναι ανωμαλία της φύσηηηηηηης, 600 διιιιιιιισ»!

Ο δημοσιογράφος αποχωρεί ταπεινωμένος. Στο τέλος του βίντεο μένει μόνος και μονολογεί τον όρκο του Πολεμιστή.