Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον Τζόι: Τι συνέβη στον Matt LeBlanc λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του «Τσάντλερ».
Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον Τζόι: Τι συνέβη στον Matt LeBlanc λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
24 Σεπτεμβρίου 2024 | 11:03

Η επέτειος του ενός χρόνου από τον θάνατο του Matthew Perry πλησιάζει και όπως φαίνεται ένας από τους αγαπημένους φίλους του ακόμα πενθεί με τον τρόπο του. Ο Matt LeBlanc φαίνεται εξαντλημένος και καταβεβλημένος σε νέες φωτογραφίες, και οι συμπρωταγωνιστές του από τη σειρά «Friends» προσπαθούν να του προσφέρουν βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν, αποκαλύπτει αποκλειστικά μια πηγή στο In Touch Weekly.

«Κανείς δεν κάνει body shaming στον Matt ή τον κατηγορεί για κάτι επιλήψιμο στον τρόπο ζωής του, δεν πρόκειται για αυτό», διαβεβαιώνει πηγή στο σάιτ. «Αυτό που ανησυχεί, ωστόσο, την Jen [Aniston] και όλη την παρέα του Central Perk είναι ότι έχει απομονωθεί τόσο πολύ αυτές τις μέρες και σχεδόν δεν ακούγονται νέα του από μήνα σε μήνα».

Ο Matt, 57 ετών, που έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα στη σειρά «Married… With Children», απέκτησε διεθνή φήμη μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του «Friends» όταν η σειρά κυριάρχησε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές του 2000. Ο ηθοποιός έπαιξε τον Joey Tribbiani, τον αδέξιο και χιουμοριστικό συγκάτοικο του χαρακτήρα του Matthew Perry, Chandler Bing, ο οποίος συχνά φρόντιζε τον Joey σαν μεγαλύτερος αδερφός.

8 φορές που ο Μάθιου Πέρι είπε στα Φιλαράκια όσα φοβόμασταν να πούμε

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και παρέμειναν φίλοι ακόμα και μετά το τέλος της σειράς το 2004. Η υπόλοιπη παρέα διατήρησε επίσης επαφή.

Τι άλλαξε μετά τον θάνατο του Matthew Perry

Ωστόσο, μετά τον θάνατο του Matthew τον Οκτώβριο του 2023, ο LeBlanc σπάνια εμφανίστηκε κάπου δημόσια. Αυτή η πρόσφατη εμφάνιση την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε εδώ και μήνες – και η φαινομενική κατάσταση του ηθοποιού έχει ανησυχήσει τους φίλους του.

«Έχει επικοινωνήσει από τότε που έγινε γνωστός ο τραγικός θάνατος του Matthew Perry αλλά πέρα από αυτό, έχει κλειστεί στον εαυτό του και κάνει τη δική του ζωή χωρίς καμία πραγματική διάθεση για κοινωνικοποίηση», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Μετά τον θάνατο του φίλου του, ο Matt ήταν το πρώτο μέλος του καστ που δημοσίευσε φόρο τιμής στον Matthew Perry:

«Matthew. Με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου», είχε γράψει ο πενθών Matt, συνοδευόμενο από μια σειρά φωτογραφιών από κάποιες σκηνές των δύο τους στη σειρά του NBC.

«Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα χαμογελάω πάντα όταν σε σκέφτομαι και δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ».

«Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα, αδελφέ, τώρα είσαι επιτέλους ελεύθερος. Με πολύ αγάπη». Ο Matt έκλεισε την ανάρτηση σοβαρά, πριν προσθέσει ένα τελευταίο αστείο μεταξύ εκείνου και του αείμνηστου φίλου του: «Και μάλλον θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

Μία σεζόν, τεράστιο φιάσκο: Όταν η ελληνική τηλεόραση προσπάθησε ν’ αντιγράψει τα Φιλαράκια

Η πηγή αναφέρει, «Κάποτε ήταν τόσο ευδιάθετος, χαρούμενος τύπος, αλλά τώρα είναι σαν να μην αισθάνεται άξιος να είναι στην παρέα τους με κάποιο τρόπο. Είναι σαφές ότι η αυτοεκτίμησή του έχει πληγεί, και αρκεί να τον κοιτάξεις για να δεις ότι έχει αφήσει τον εαυτό του και σωματικά».

Η συμπαράσταση στον Matt LeBlanc από τα υπόλοιπα Φιλαράκια

Η πηγή όμως καθησυχάζει ότι ο Matt LeBlanc εξακολουθεί να έχει τους παλιούς του φίλους για να στηριχτεί.

«Η Jen, η Courteney [Cox], η Lisa [Kudrow] και ο David [Schwimmer] θέλουν όλοι να τον φέρουν πίσω στην παρέα και να τον κάνουν να χαμογελάσει ξανά. Η πρόσφατη τραγωδία τους έχει διδάξει όλους πόσο σύντομη και πολύτιμη είναι η ζωή».

Menshouse.gr © 2024 - All Rights Reserved