Τι δώρα έκανε ο Τσανγκ στις συμπαίκτριές του στο Survivor για την ημέρα της γυναίκας
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τι δώρα έκανε ο Τσανγκ στις συμπαίκτριές του στο Survivor για την ημέρα της γυναίκας

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα και στον Άγιο Δομίνικο κατέφθασε ο Άγιος Βασίλης: ο- υπέρμαχος των γυναικών- Ορέστης Τσανγκ έδωσε σε κάθε μία από τις παίκτριες της ομάδας του από ένα δώρο…

Μοιάζει μια μέρα σαν όλες τις υπόλοιπες στο νησί: ο Γιώργος Χρανιώτης εξακολουθεί να ρωτάει δεξιά κι αριστερά ποιος στο καλό είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλάει για τον εαυτό του στις κάμερες και ολοκληρώνει μια ελλιπή έκφραση (δεν την ακούσαμε εξ αρχής) λέγοντας «…και δέρνει!», ο Μπο κάνει αγώνα 100 μέτρων με μια «γηγενή» θαλάσσια χελώνα και χάνει με διαφορά 42 μέτρων, ο μάνατζερ ράγκμπι κινεί στο παρασκήνιο τα νήματα για να φύγει ο Τανιμανίδης από παρουσιαστής (απλά για να κρατιέται σε φόρμα στον τομέα της τσατσιάς) και ούτω καθεξής.

Μοιάζει μια συνηθισμένη μέρα, όμως δεν είναι: σήμερα 8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και ο μεγαλύτερος λάτρης- όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που ψηφίζει- του ασθενούς φύλου στα χρονικά της λατρείας, ο Ορέστης Τσανγκ, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια: πλησιάζει τις συμπαίκτριές του (που κάθονται, όμως, με σταυρωμένα τα πόδια ελέω Σπαλιάρα) και αφού τους λέει «χρόνια πολλά» τους ανακοινώνει πως θα δώσει στην καθεμιά τους από ένα δώρο λόγω ημέρας.

-«Αλήθεια νυφίΤσανγκ;», τον ρωτάνε.

-«Αλήθεια, κορίτσια», απαντά αυτός.

-«Μα… σε νομίζαμε μισογύνη!», λένε τα κορίτσια, όμως ο Ορέστης τους ξεκαθαρίζει πως είναι φαλλοκράτης κι όχι μισογύνης.

Έπειτα, βγάζει τη σακούλα και…

Πλησιάζει πρώτα την Ελισάβετ

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ξεκινάει με μακρά εισαγωγή: «Ελισάβετ μου», της λέει, «θέλω κατ’ αρχήν να σου πω ότι λυπάμαι που σε ψήφισα γι’ αποχώρηση, αλλά στ’ αγωνίσματα περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει ο Μπο τον Φλας Γκόρντον παρά εσύ τον οποιονδήποτε.

Πρέπει να σου εκμυστηρευτώ ότι με τον Πάνο έχουμε εκπονήσει ένα σχέδιο που θα σε φέρει γρήγορα και πάλι κοντά στην οικογένειά σου. Έτσι…»

Σ’ αυτό το σημείο ο Ορέστης βγάζει το δώρο της Ελισάβετ. Είναι μια κορνίζα που έχει τη φωτογραφία της Ειρήνης, της δίδυμης αδερφής της, δίπλα στην ίδια.

Τι δώρα έκανε ο Τσανγκ στις συμπαίκτριές του στο Survivor για την ημέρα της γυναίκας

«Μοιάζετε σα δυο σταγόνες νερό!», διαπιστώνει και μετά της εξηγεί πως αυτό που της έδωσε λειτουργεί ως βασανιστήριο ενός πολύ συγκεκριμένου είδους.

Λέγεται «κινέζικο»…

Έπειτα, σειρά έχει η Ελένη

Της δίνει ένα tablet- η Ελένη αρχικά διστάζει γιατί φοβάται πως είναι κινέζικο και θα εκραγεί στα χέρια της, όμως όταν βεβαιώνεται πως δεν είναι μάρκα μ’ έκαψες (κυριολεκτικά), το ανοίγει. Αμέσως αρχίζει να παίζει το παρακάτω βίντεο:

«Θέλω να προσέξεις πολύ στο 1:35», την διατάζει σχεδόν. «Ακούς; “Ή την Ελένη ή την Ειρήνη”. Το ξέρεις πως επειδή μαζεύω τις ασυλίες με την ταχύτητα που τρώνε οι συμπατριώτες μου το ρύζι, δε θα έχω κανένα πρόβλημα να σε προτείνω ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να σε δω εκτός παιχνιδιού.

Και θα τα καταφέρω, είμαι σίγουρος. Σε κάτι τέτοια δεν κάνω ποτέ τον Κινέζο».

Ύστερα ακολουθεί η Ειρήνη

«Ορίστε!», φωνάζει ενθουσιωδώς και της προτάσσει το δώρο της. Είναι μια ξύλινη πίπα, την οποία η παίκτρια των μαχητών την κοιτάζει ελαφρώς απορημένη.

-«Τι είναι αυτό;», τον ρωτά.

-«Μια πίπα. Η πίπα της Ειρήνης», της απαντά και τη δείχνει.

Τι δώρα έκανε ο Τσανγκ στις συμπαίκτριές του στο Survivor για την ημέρα της γυναίκας

-«Προσπαθείς να τα βρούμε επειδή με ψήφισες για αποχώρηση;», θέλει να μάθει η συμπαίκτριά του.

-«Όχι, δεν κατάλαβες- όχι η πίπα αυτής της ειρήνης, της συμφιλίωσης. Η πίπα η δική σου, η προσωπική. Της Ειρήνης Κολιδά».

-«Και γιατί να μου χαρίσεις αυτή την πίπα;»

-«Για να συνηθίσεις, Ειρήνη μου. Από δω και πέρα θα σε πηγαίνω πίπα-κώλο σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι μέχρι να φύγεις…»

Και, τέλος, φτάνει η ώρα και της Σάρας

Είναι το πιο περίεργο δώρο εξ όλων: ένα καμένο προφυλακτικό. Η Σάρα το κοιτάζει απορημένη και ο Ορέστης, βλέποντάς την να μην καταλαβαίνει, της εξηγεί: «Είσαι σούπερ αθλήτρια, το ξέρεις. Αν ήμασταν λογοπαίγνιο θα έδειχνα πρώτα εσένα, ύστερα εμένα κι εν τέλει τον μισθοφόρο και θα έλεγα «Η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα».

Κερδίζεις και εσύ ατομικές ασυλίες όπως κι εγώ. Θέλω, λοιπόν, να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλάξεις και να δημιουργήσουμε τον απόλυτο παίκτη του Survivor, αυτόν που θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και θα πάρει το έπαθλο.

Τα ονόματά μας, άλλωστε, προμηνύουν πως αν ενωθούμε, τότε θα παίζουμε εμείς τη μουσική και οι υπόλοιποι θα χορεύουν στο δικό μας ρυθμό.

Να, δες: θα γίνουμε η Σάρα Τσανγκ…»

Τι δώρα έκανε ο Τσανγκ στις συμπαίκτριές του στο Survivor για την ημέρα της γυναίκας