Το πιο αριστερό με διαφορά μέτρο της κυβέρνησης!
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Το πιο αριστερό με διαφορά μέτρο της κυβέρνησης!

Εάν διαθέτετε πολλά λεφτά, σκέφτεστε να τα φάτε στους πολιτικούς και δεν νιώθετε οποιαδήποτε σεξουαλική έλξη για φράχτες, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Τον χαρακτηρισμό «ΝυφίΤσανγκ», τον οποίο άκουσα για τον Ορέστη Τσανγκ, προσωπικώς δεν τον υιοθετώ. Αντιθέτως, έχω υιοθετήσει ένα σκυλί που στη μπορεία τση ζωής έχει αποδειχτεί πιο πιστό κι από όσο ο Σαλονικιός στον μάνατζερ ράγκμπι του Survivor.

Το δικό του κόλλημα δεν είναι η Ελισάβετ, αλλά ο ταχυδρόμος. Δεν τον έχει ψηφίσει βέβαια ποτέ για αποχώρηση, αλλά τον τραμπουκίζει σε κάθε ευκαιρία. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν ενδιαφέρει τους αναγνώστας, με εξαίρεση ενδεχομένως τις περιπτώσεις σκύλων ή ταχυδρόμων που ενδεχομένως μας διαβάζουν και θέλουν πληροφόρηση για την αιώνια διαμάχη μεταξύ των δύο ειδών.

Ο τετράποδος Τσανγκ του σπιτιού καθημερινώς κάνει το ντελίβερι που περιγράφεται ξεκάθαρα στη λίστα των υποχρεώσεών του. Αφού αποπειραθεί να δαγκώσει τον κομιστή, παίρνει απαλά στο στόμα του την εφημερίδα και την φέρνει στο σπίτι. Στη σημερινή έκδοση ΜΙΑ είναι η είδηση που αναγκαστικά σου τραβάει το μάτι, πιο δυνατά από όσο τραβάνε οι δασκάλοι τ’ αυτιά των μαθητώνε τους. Εδώ δίπλα, στο Τέξας, ένας καθώς πρέπει κύριος, μάιντινγκ χιζ όουν μπίζινες, έκανε σεξ με τον φράχτη του. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τίποτα το παράξενο, ακόμη και για εμάς που το μόνο πήδημα φράχτη που γνωρίζαμε ήταν εκειό του Κούγια όταν μπούκαρε στο Άλτερ (να ζήσουμε να το θυμόμαστε).

Το πιο αριστερό με διαφορά μέτρο της κυβέρνησης!

Ίσα-ίσα που τώρα εξηγείται γιατί ο Τραμπ φαγώθηκε να χτίσει κι εκειό το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό. Ένα έργο πνοής που θα ανακουφίσει σεξουαλικά χιλιάδες φέλοου αμέρικανς, αρκεί να μην είναι μακέτο και να μην μείνουν οι εξαγγελίες στα χαρτιά, όπως το πρωτάθλημα του θρύλου με τον Βάλνερ.

Ωστόσο, προφανώς κάποια δημοκρατικιά, οπαδός τση Χίλαρις πέρα από κάθε αμφιβολία, προχώρησε σε καταγγελία της συμπεριφοράς του γείτονά της. Κάτι σαν αυτό που κάνει η Ελλάδα, δηλαδής, κάθε φορά που τουρκικό αεροσκάφος παρασύρεται λίγο από τα κύματα του αέρα και φτάνει μέχρι την Κέρκυρα. Αν σκεφτεί κανείς πως στο Τέξας έχει ήδη εκτελεστεί ένας κατάδικος και έχουν προγραμματιστεί άλλες εφτά εκτελέσεις οσονούπω, ο ξαναμμένος  φίλος τη γλίτωσε φτηνά καθώς αντί για την καρέκλα (την οποία κάποιο τρόπο θα έβρισκε να την κουτουπώσει και δαύτη) πλέρωσε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Το πιο αριστερό με διαφορά μέτρο της κυβέρνησης!

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Το μόνο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο κύριο είναι πως το ποσό το οποίο αναγκάστηκε να καταβάλει για να αποφύγει την μπουζού δεν εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα, γεγονός που μας οδηγεί στην άλλη είδηση της ημέρας. Μια είδηση που δικαίως περνά στα ψιλά, καθώς δεν αφορά στις σεξουαλικές αναζητήσεις Τεξανών που βαρέθηκαν τα γελάδια, αλλά τσου Έλληνες και τσι δικές τους ψαχτικές  για τα οικονομικά αδιέξοδά τους.

Σύμφωνα με τον Τύπο, λοιπόν, όσοι κιμπάρηδες κάμουνε δωρεές σε κόμματα και πολιτικούς δικαιούνται έκπτωσης φόρου που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10.000 ευρά! Οι αντέλληνες θα πούνε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πλάτες στο κεφάλαιο, αλλά η αλήθεια είναι πως έτσι πως με τα νέα μέτρα δικαιώνεται ένα ιστορικό αίτημα της Αριστεράς στον τόπο. Μάλιστα, όσο πιο ψηλά βρίσκεται κάποιος στη φορολογική κλίμακα, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχει. Αν δεν είναι αυτό χτύπημα κατά της πλουτοκρατίας, ποιο είναι άραγε… Φυσικά θα δημιουργηθεί μια μικρή μαύρη τρύπα στα οικονομικά του δημοσίου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς συνεχίζεται και πιθανότατα αυτή θα καλυφτεί από περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και στις εκπτώσεις φόρου για ιατρικές δαπάνες. Τι θέλατε δηλαδής, να τα φάτε σε γιατρούς; Όχι βέβαια, κούφια ή ώρα που το ακούει, θα τα φάτε σε πολιτικούς.

Το πιο αριστερό με διαφορά μέτρο της κυβέρνησης!

Και φυσικά σε μια χώρα που οι εννιά στους δέκα Έλληνες αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί και αριστεροί (κι ο δέκατος το ΄χει τιμή του και καμάρι του να δηλώνει φασίστας) όλα συγχωρούνται, εκτός από ένα: Τη ρουφιανιά. Γι’ αυτό, σε αντίθεση με την τύπισσα στο Τέξας που δεν πρόλαβε να δει την ανωμαλία, αμέσως έτρεξε να την καταγγείλει, εμείς τις δικές μας ανωμαλίες στο κοινοβούλιο τσι περνάμε στο ντούκου.