Θείος Λάρι

Έλα μωρέ τώρα που κάνεις πως δε ξέρεις ποίος είναι ο Λάρι! Είναι ο συγγενής που σκάει τα Χριστούγεννα κι έρχεται να κάτσει «με τη νεολαία». Ο ταξιτζής που μέσα σε μια διαδρομή Χαλάντρι-Παγκράτι προλαβαίνει να σου αναλύσει από τη θεωρία κοσμικών χορδών μέχρι το γιατί δεν πρέπει να παίζει στον ασβέστη ο Φορτούνης. Τον έχεις δει να σου τρώει τη θέση στην ουρά και να πουλάει φούμαρα όταν περιγράφει πως έχει «κολατσίσει» περισσότερα θηλυκά κι απ’ τον Σπαλιάρα. Υπερβολικός και φαφλατάς, σε κολλάει καμιά φορά με αλήθειες που πονάνε.
Πάγκαλος: ο Μουρίνιο των κοινοβουλευτικών εδράνων!
Από το 2012 όταν κι εφάρμοσε το δόγμα «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ» εγκαταλείποντας την πολιτική, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχασε ποτέ την ευκαιρία να εκφράσει τη γνώμη του με αιχμηρά ή ακόμη και προκλητικά σχόλια.
Εγώ φταίω για το τροχαίο με την Πόρσε
Γεννήθηκα σε τόπο και σε χρόνο που το γαϊδούρι ήταν το πιο διαδεδομένο μέσο μετακίνησης. Έμαθα να οδηγάω σαν γαϊδούρι και να κατηγορώ πάντα το σαμάρι του.
Πέντε πιο epic fails από το air ball του Καλάθη
Πέσανε να τονε φάνε τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ λες και η οικογένειά του ψήφισε Τραμπ μπακ ιν δε στέιτς. Ήρεμα βρε άθρωποι, δεν έκαμε έγκλημα ο Καλάθης, ένα ερ μπολ σε βολή έκαμε…
Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιακουμάτο, έχω και φίλους που είναι Γιακουμάτοι…
Μετά την επιστημονική αποκάλυψη του Γεράσιμου Γιακουμάτου ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι σα τη γρίπη, πάει να πει κολλητική, καλό είναι πού και πού να τρώτε κάνα… μήλο. Για να μη χρειαστεί να μπλέξετε με τέτοιους γιατρούς.