Έκλεισε στόματα: Ο Αυτιάς δημοσίευσε 7 παρασκηνιακές φωτό που αποδεικνύουν πόσο στρίμωξε τον Κ. Μητσοτάκη (Pics)
Βρείτε μας στο

O Γιώργης ο Αυτιάς έχει κάνει σχεδόν συνώνυμο το δημοσιογραφικό του όνομα με την εγκυρότητα, τη σκληρή δημοσιογραφία και αποτελεί παράδειγμα για την αντικειμενικότητά του, οποιονδήποτε και αν έχει απέναντί του. Ακόμα και αν αυτός είναι ο αυριανός πρωθυπουργός που για λίγο καιρό τον ήθελε υποψήφιο βουλευτή του.

Ο Γιώργης ο Αυτιάς έκλεισε τα αυτιά του (χαχα καλό ε; ) στις Κασσάνδρες που προέβλεπαν ότι στη συνέντευξή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ήταν πιο απαλός στις ερωτήσεις και παρέμεινε ο Δημοσιογράφος με κεφαλαίο Δ που αγαπήσαμε.

Σε κάποιους μπορεί να μην ήταν αρεστός ο τρόπος προσέγγισης των ερωτήσεων του Γιώργου αλλά ο ίδιος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα αφού στο προσωπικό του αρχείο είχε κρατημένες αποδείξεις. Δε λέει κουβέντα, κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα ο Σάμιος δημοσιογράφος.

Και ενώ κάποιοι κακεντρεχείς ανέφεραν στα social media ότι η συνέντευξή του ήταν μνημείο «γλειψίματος», ο ίδιος ο Γιώργος είχε φυλαγμένες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συνέντευξη που δείχνει πραγματικά πόσο είχε στριμώξει στα σχοινιά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον γρονθοκοπούσε λεκτικά με τις ερωτήσεις του.

Εμείς βάλαμε σε αντιδιαστολή τις φωτογραφίες αυτές με άλλες από τα κομμάτια της συνέντευξης που προβλήθηκαν, πριν κοπούν οι σκληρές ερωτήσεις του παρουσιαστή. Πατώντας πάνω στις φωτογραφίες με τις σκηνές που δεν είδαμε από τη συνέντευξη μπορείτε να δείτε όλες τις κορυφαίες επιλεγμένες στιγμές της συνέντευξης που τελικά προβλήθηκε.

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)