5 πράγματα που φοβάσαι όταν πηγαίνεις τουαλέτα σε μαγαζί
Βρείτε μας στο

Είναι κάποια πράγματα που δεν αποφεύγονται σε αυτή τη ζωή:

Η κρεβατομουρμούρα αν παντρευτείς.

Η ζαλάδα αν πιεις ένα τελάρο μπύρες.

Ο καυγάς αν καλέσεις τον Άδωνι Γεωργιάδη σε πάνελ.

Το ίδιο συμβαίνει και με το κατούρημα. Αν σε πιάσει, δεν έχει σημασία το πού βρίσκεσαι. Το αν στο σπίτι σου (όπως όλοι μας) νιώθεις καλύτερα.

Πρέπει να πας!

Και ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρά τους παίρνεις, να τεθείς αντιμέτωπος με μικρούς (θεωρητικά ασήμαντους) φόβους που όλοι έχουμε πηγαίνοντας σε WC μαγαζιού.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Όπως οι εξής:

Μήπως έχει προηγηθεί αστοχία των προηγούμενων

Για κάποιους είναι δύσκολο να το καταφέρουν ακόμα και στο σπίτι τους. Πόσω μάλλον σε μαγαζί όπου (ως κλασικοί αναίσθητοι) δεν έχουν άγχος μήπως λερώσουν ή μήπως φάνε παντόφλα από τη γυναίκα τους. Έτσι, λίγο πριν ανοίξεις την πόρτα κάνεις τον σταυρό σου να μη συναντήσεις λίμνες. Τα ποσοστά αστοχίας να μην πλησιάζουν αυτά του Καλάθη από το τρίποντο. Και να μη χρειαστεί να κάνεις σλάλομ ή κινήσεις μπαλέτου για ν’ αποφύγεις διάσπαρτες εστίες μικροβίων.

5 πράγματα που φοβάσαι όταν πηγαίνεις τουαλέτα σε μαγαζί

Μήπως κλειδωθείς μέσα

Κανείς δεν θέλει να μπει στην τουαλέτα με το άγχος μήπως στην πορεία αποκτήσει… παρέα. Κανείς δεν αισθάνεται πλήρη ασφάλεια ότι εκείνος που θα χτυπήσει την πόρτα θα ακούσει το «άλλος». Εφόσον δεν έχει χαλάσει λοιπόν (κάτι όχι σπάνιο) είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσεις την κλειδαριά. Ότι θα βάλεις τον σύρτη ή θα γυρίσεις το κλειδί. Και ότι θα κάνεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ επαλήθευση ξεκλειδώματος υπό τον φόβο ότι μπορεί να κολλήσει και να εγκλωβιστείς.

5 πράγματα που φοβάσαι όταν πηγαίνεις τουαλέτα σε μαγαζί

Μήπως έχει ουρά

Εντάξει να πας στην τουαλέτα κάποιας καφετέριας ή κάποιου εστιατορίου. Το πολύ-πολύ να βρίσκεται ένας μπροστά σου και να περιμένεις 2-3 λεπτά. Όταν βρίσκεσαι όμως σε πολυσύχναστο μέρος και σε καλέσει η φύση τα πράγματα αλλάζουν. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα εξυπηρετηθείς άμεσα. Και ότι δεν θα χρειαστεί αναμονή τύπου τράπεζας, με σφίξιμο που απειλεί τη φούσκα σου και πόδια να τρέμουν μέχρι να έρθει η λύτρωση της… κατάθεσης.

5 πράγματα που φοβάσαι όταν πηγαίνεις τουαλέτα σε μαγαζί

Μήπως πιτσιλιστείς

Δεν έχει σημασία αν είσαι άνετος ή κάποια από τις αντιξοότητες που περιγράφηκαν παραπάνω σε έφεραν σε κατάσταση «mayday-mayday». Είτε πρόκειται για ένα απλό κατούρημα, είτε για λυτρωτικό ξαλάφρωμα, ελλοχεύει πάντα ένας σοβαρός κίνδυνος στο μυαλό σου: Να πιτσιλιστείς (ακόμα και με το νερό που θα πλυθείς εκ των υστέρων) και να πρέπει να εμφανιστείς ξανά στο μαγαζί και στην παρέα σου με το ντροπιαστικό… μωσαϊκό στο παντελόνι.

5 πράγματα που φοβάσαι όταν πηγαίνεις τουαλέτα σε μαγαζί

Μήπως δεν έχει χαρτί

Είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση: Δεν πας σε μαγαζί για να χέσεις. Υπάρχουν όμως και τα απρόοπτα. Τα emergencies που είναι αδύνατο να αγνοήσεις. Θέλεις-δεν θέλεις λοιπόν ανά πάσα στιγμή είναι πιθανόν να προβείς στο… απονενοημένο διάβημα. Ν’ αναγκαστείς να παίξεις «τελικό» εκτός έδρας. Με προσευχές να υπάρχει αρκετό χαρτί υγείας -τόσο για να σκουπιστείς, όσο και για να δημιουργήσεις την απαραίτητη προστατευτική στρώση στη λεκάνη.

5 πράγματα που φοβάσαι όταν πηγαίνεις τουαλέτα σε μαγαζί