Η εστίαση ανοίγει μετά από τρεις μήνες με τα εστιατόρια και τις ταβέρνες να μην εξυπηρετούν κόσμο εντός των καταστημάτων τους παρά μόνο με delivery ή take away. H 25η Μαΐου ειναι η ημέρα που οι σερβιτόροι των χώρων εστίασης ξαναπιάνουν δουλειά και οι ντελιβεράδες παίρνουν επιτέλους μία ανάσα.
Για τους πρώτους η περίοδος που ακολουθεί θα είναι γεμάτοι δουλειά με τον κορωνοϊό όμως να μην έχει εξαφανιστεί, αφού ζούμε ακόμα στο μέσο μίας πανδημίας. Οι σερβιτόροι θα έρθουν σε επαφή μαζικά με πολύ κόσμο, κάποιοι από αυτούς σε στενούς και κλειστούς χώρους. Το καλοκαιράκι βοηθάει μεν, τα μέτρα της κυβέρνησης για τις αποστάσεις είναι δεδομένα, παρόλα αυτά οι σερβιτόροι πρέπει να πάρουν και τις δικές τους προφυλάξεις.
Το Menshouse έψαξε και βρήκε τους 7 νέους τρόπους για να έχουν ομαλή και ασφαλή εργασία οι σερβιτόροι στην Ελλάδα, χωρίς να κινδυνεύουν αλλά και χωρίς να καθυστερούν τις παραγγελίες στα τραπέζια που εξυπηρετούν. Θα χρειαστεί βέβαια κάποιος χρόνος προσαρμογής, μετά όμως όλα θα δουλεύουν ρολόι.