Τι θα γράφει η νέα μπλούζα της Τζούλιας Νόβα μετά τον ντόρο που έκανε το «ΕΣΣΔ»
Βρείτε μας στο

Όσο καιρό άνοιγε γράμματα και λέξεις ως το κορίτσι του «Τροχού της τύχης» η Τζούλια Νόβα δεν ενοχλούσε κανέναν.

Το αντίθετο, ήταν μιλιούνια οι θαυμαστές και πάμπολλοι εκείνοι που κοίταζαν την ίδια, αντί να κοιτάζουν τη λέξη.

Ήταν αρκετή όμως μια λέξη που δεν ξεστόμισε καν η ίδια, αλλά τη φόρεσε σε μπλουζάκι για να μπει στην μπούκα των «πολιτικά αντίθετων».

Έφτανε η στάμπα «ΕΣΣΔ» με την οποία πόζαρε στο instagram για να προκληθεί πάλι… εμφύλιος.

Αλλά και να φέρει στο μυαλό μερικές (εξίσου εμπνευσμένες) ιδέες για νέο μπλουζάκι, που θα προκαλούσαν ακόμα μεγαλύτερο χαμό!

Όπως, για παράδειγμα, οι εξής:

«Πατερούλη», άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι…

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Ολόκληρος Χριστός συγχώρησε αυτούς που τον σταυρώσανε, δεν θα συγχωρήσει η Τζούλια η Νόβα ένα τσούρμο μυαλοφυγόδικους που τρέξανε να την καταδικάσουνε για ένα μπλουζάκι; Θέλοντας λοιπόν να τους πικάρει ακόμα περισσότερο, θα βάλει μια στάμπα με τη μουτσούνα του «πατερούλη» (όπως αποκαλείται από τους άλλους ακραίους) Στάλιν. Και συνδέοντάς τη με το θρησκευτικό στοιχείο -που τόσο πολύ επικαλούνται οι ακροδεξιούληδες- θα δείξει ότι δεν τους κρατάει κακία με την περίφημη ατάκα του θεανθρώπου λίγο πριν ξεψυχήσει.

Τι θα γράφει η νέα μπλούζα της Τζούλιας Νόβα μετά τον ντόρο που έκανε το «ΕΣΣΔ»

Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι…

Γίνεται να λείπει από μπλουζάκι έστω και υπερβολικά trendy κομμουνίστριας το κλασικότερο σύνθημα; Το απόλυτο και διαχρονικό trademark διαδηλώσεων και πλακάτ (μαζί με το «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»); Το μήνυμά του εξάλλου παραμένει διαχρονικά επίκαιρο. Και με τον στόχο του να εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να κάνει ό,τι μπορεί για να το δικαιολογήσει, ακόμα και πολλοί απ’ αυτούς που έκραξαν την Τζούλια για την προηγούμενη στάμπα, μπορεί να τη χειροκροτούσαν με πάθος γι’ αυτή.

Τι θα γράφει η νέα μπλούζα της Τζούλιας Νόβα μετά τον ντόρο που έκανε το «ΕΣΣΔ»

Η Παπαρήγα η καλή…

Πού να εξηγήσεις στα νεότερα παιδιά ότι κάποτε οι αριστεροί διώκονταν για τα πολιτικά τους φρονήματα; Ότι κυκλοφορούσαν με τον «Ριζοσπάστη» παραμάσχαλα μέσα από το μπουφάν για να μην τους πάρει κάνα μάτι; Κι ότι για να πάρουν οι ίδιοι κάνα… μάτι, επιφανή μέλη του κομμουνιστικού κινήματος όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους «Απαράδεκτους», ζητούσαν τσόντα με την κωδική ονομασία «Παπαρήγα η καλή» (η οποία επίσης θα έκανε ΘΡΑΥΣΗ στο μπλουζάκι της Τζούλιας);

Αλλά… αυτοί είστε!

Μετά την ανάρτηση με το «ΕΣΣΔ» απάντησε αναλυτικότατα σε αυτούς που την έκραξαν. Έκατσε κι έγραψε ολόκληρο κατεβατό για να εξηγήσει σε ανθρώπους που την έλουσαν με μπινελίκια για ένα μπλουζάκι. Ξόδεψε φαιά ουσία (ανεξαρτήτως αν της περισσεύει ή όχι) για να επιχειρηματολογήσει απέναντι σε τύπου που έφτασαν να την καταριούνται για μια στάμπα. Ενώ θα μπορούσε πολύ απλά και πολύ αποτελεσματικά να τους δικάσει: Με μια φωτογραφία του Δημήτρη Κουτσούμπα και την πετσοκοφτική του διαπίστωση «αλλά… αυτοί είστε»!