Παραλίγο να λιποθυμήσει ο Κανάκης: Το «ξεχασμένο» ανέκδοτο του Σερβετά με το οποίο μας πιάνει νευρικό κάθε φορά (Vid)
Βρείτε μας στο

Τα τελευταία χρόνια είναι… αλλιώς. Έχει αποφασίσει να φτιάχνει τα δικά του ανέκδοτα, προκειμένου να «συναγωνιστεί» σε κρυάδα τα διαμαντάκια του Στάθη Παναγιωτόπουλου- και παρά το γεγονός πως έχει τις στιγμές του, δεν μπορούν να συγκριθούν με το λαμπρό παρελθόν.

Γιατί, βλέπετε, ο Γιάννης Σερβετάς είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τύπος που λέει τα πιο ωραία ανέκδοτα στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης. Από τα πρώτα του χρόνια στο Confuzio και την ΕΡΤ3, όταν και «έβγαινε» μόνο για να πει ανέκδοτα αρχικά, μέχρι τη μετάβαση στο θρυλικό Α.Μ.Α.Ν, εκεί που οι οπτικοποιημένες ιστορίες γονάτιζαν κόσμο και, φυσικά, το Ράδιο Αρβύλα, ο Γιάννης έχει πίσω του πληθώρα αξέχαστων στιγμών που έχουν «γράψει».

Οι περισσότεροι- και δικαίως, μιας και είναι το βίντεο με τα πιο πολλά views στο YouTube- θεωρούν ως το νο1 ανέκδοτο του Σερβετά το διαβόητο με τα παπάκια, το οποίο πράγματι είναι απολαυστικό.

Ωστόσο, υπάρχει μια πιο «αθόρυβη» στιγμή, μια όχι και τόσο προβεβλημένη, κατά την οποία ο γνωστός Θεσσαλονικιός παρουσιαστής έκανε τους Κανάκη, Παναγιωτόπουλο και Κιούση να κλαίνε από τα γέλια.

Σε ποιο αναφερόμαστε;

Σ’ αυτό με τον βραδύγλωσσο κύριο που τηλεφωνεί απελπισμένος στην Άμεση Δράση, προκειμένου να την ενημερώσει πως υπάρχει ένα ψόφιο άλογο στη καταμεσής του δρόμου.

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι πως το δύσμοιρο το ζώο δεν βρίσκεται στην Παπάφη, αλλά σε άλλη οδό- κι εκεί αρχίζει το γλέντι.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Ναι, σύμφωνοι, το ανέκδοτο αυτό καθαυτό δεν είναι και το πιο αστείο ή το πιο ευρηματικό στα χρονικά της εξυπνάδας, όμως ο τρόπος που το λέει ο Σερβετάς το απογειώνει.

Διαφωνείτε;

Δείτε παρακάτω το βίντεο και θα καταλάβετε προς τι ο ενθουσιασμός: