«Κουμάντο εγώ!»: Η καλτ σκηνή με τον Ταξίαρχο Θεοχάρη να κάνει λαμπόγυαλο ένα μπαρ είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα (Vid)
Βρείτε μας στο

Επί σειρά ετών- πολλών ετών– ήταν το απόλυτο must της απογευματινής ζώνης. Δεν είχε σημασία αν ήσουν το απόλυτο target group του Νίκου Φώσκολου (δηλαδή γιαγιάκα, κατά βάση, ή παππούς άνω των 80 ετών) ή αν ήσουν ο… εγγονός ή η εγγονή του target group.

Το έβλεπες. Περιστασιακά, ενδεχομένως, αλλά το έβλεπες (αν, δηλαδή, είσαι εκεί γύρω στα 30+). Μία- δυο φορές την εβδομάδα ήταν το κατώτατο αποδεκτό όριο, μια και μιλάμε για καθημερινή σειρά.

Επομένως, όταν εν έτει 2021 πετάξει κανείς το όνομα «Ταξίαρχος Θεοχάρης», αυτομάτως σκέφτεσαι την εικόνα του συγχωρεμένου Γιώργου Βασιλείου με βλοσυρό ύφος να ξυλοφορτώνει κάποιον ή να τον βασανίζει ή να λύνει κάποια υπόθεση με σφαλιάρες, και δευτερευόντως σου ‘ρχεται στο μυαλό το «Σκουλήκι!» του Μάρκου Σεφερλή (στην πιο γνωστή, μάλλον, παρωδία του αμφιλεγόμενου κωμικού).

«Κουμάντο εγώ!»: Η καλτ σκηνή με τον Ταξίαρχο Θεοχάρη να κάνει λαμπόγυαλο ένα μπαρ είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα (Vid)

Όπως και να ΄χει, το «Καλημέρα Ζωή» έχει περάσει από την… ζωή σου την τηλεοπτική και σ’ έχει σημαδέψει, καθώς πάνω-κάτω καμιά 800αριά επεισόδια από τα 17.898.098 που είχαν προβληθεί θα τα έχεις δει. Κάτι αντίστοιχο, φυσικά, συμβαίνει και με το μεγάλο αδερφάκι, την ιστορική «Λάμψη». 

Άρα, είμαστε βέβαιοι, είσαι εξοικειωμένος με την επίθεση καλτίλας (ιδίως από τον 5ο-6ο χρόνο προβολής του και μετά) που πολλές φορές απολαμβάναμε με πρωταγωνιστή τον λατρεμένο Ταξίαρχο Θεοχάρη.

«Κουμάντο εγώ!»: Η καλτ σκηνή με τον Ταξίαρχο Θεοχάρη να κάνει λαμπόγυαλο ένα μπαρ είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα (Vid)

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Μία από αυτές τις αδιανόητα εκπληκτικές σκηνές απολαύσαμε και θυμηθήκαμε εκ νέου προσφάτως, χάρη στην σπουδαία σελίδα “Cult Battles” στο Facebook.

Σ’ αυτήν βλέπουμε τον Θεοχάρη σε ημιάγρια κατάσταση να μπαίνει σ’ ένα μπαρ (ξεκάθαρα στούντιο με καρέκλες και τραπέζια αγορασμένα από πωλητή που περνούσε έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1 και φώναζε «ΕΧΩ ΚΑΡΕΚΛΕ-ΚΑΡΕΚΛΕ-ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΜΠΟ!») και, όντας μεθυσμένος, να ψάχνει κάπου να ξεσπάσει.

Και το βρήκε: αρχικά την πέφτει στον μπάρμαν, εν συνεχεία σε ένα ζευγάρι, σφαλιαρίζει όλο χάρη τα οπίσθια μιας κοπέλας και λέει στον φίλο της ατακάρα («Εσένα θα σε χρειαστώ!») και μετά επιδίδεται σε ένα φρενήρες ξέσπασμα, κατά τη διάρκεια του οποίου τα κάνει όλα λαμπόγυαλο, διαλύει τις καρέκλες γιατί έτσι τους πρέπει, ενώ την ίδια τύχη έχουν και τα δύσμοιρα τα τραπέζια.

Γιατί;

Γιατί, πολύ απλά, μπορεί! Ο Ταξίαρχος Θεοχάρης είναι, άλλωστε…

Δείτε παρακάτω το μυθικό βίντεο και υποκλιθείτε μαζί μας: