Το παραδέχτηκαν μέχρι και οι «εχθροί» τους: Το καλύτερο βίντεο στην ιστορία του «Ράδιο Αρβύλα»... χωρίς μπιπ (Vid)
Βρείτε μας στο

Μπορεί τα «φώτα», συχνά, να κλέβουν τα καμένα ανέκδοτα του Στάθη ή (παλαιότερα, γιατί τώρα έχει… λοξοδρομήσει) τα διαμάντια του Σερβετά, όμως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του «Ράδιο Αρβύλα» και αυτό που μας φέρνει κάθε μέρα στο νούμερο 1.

Το «Τοπ επικαιρότητας» σε αυτή την 15ετή σχεδόν πορεία της παρέας του Κανάκη μπορεί να έχει αλλάξει μυριάδες τρόπους που παρουσιάζεται, όμως αυτό που δεν αλλάζει είναι πως διαχρονικά μας έχει προσφέρει ορισμένα διαμαντάκια από αυτά που δεν ξεχνιούνται και χαράσσονται ανεξάλειπτα στην μνήμη.

Αν θέλουμε να είμαστε ελαφρώς ακριβέστεροι, δεν έχουν περάσει ορισμένα διαμάντια, αλλά πληθώρα αυτών- και όλα τους μας έκαναν να χτυπιόμαστε από τα γέλια.

Ωστόσο (έχουμε την αίσθηση πως) τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το απόλυτο νούμερο 1 των νούμερο 1, εκείνο το οποίο αρχικά «αποκατέστησε» την τάξη σε κάτι που είχε συμβεί κι εν συνεχεία, όταν άπαντες κατάλαβαν τι έγινε, μας… γονάτισε.

Εξηγούμαστε: σε πρώτη φάση το βίντεο, όπως θα δείτε παρακάτω, είχε παίξει μισό (το δεύτερο μισό), που δείχνει έναν κύριο να φοβάται, και με το δίκιο του, τον σεισμό.

Βέβαια, το έπος ολοκληρώθηκε όταν Κανάκης-Σερβετάς-Κιούσης και Παναγιωτόπουλος έφεραν στην επιφάνεια το τι συνέβη πριν- εκεί που ο ίδιος κύριος είχε ασχοληθεί εκτενώς με τα θεία, αλλά μάλλον για τους «λάθος» λόγους.

Τι είχε συμβεί λοιπόν;

«Ήταν μεγάλο ταλέντο»: Ο ζεν πρεμιέ που άφησε τον Παναθηναϊκό για μια καριέρα στον κινηματογράφο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ήταν μεγάλο ταλέντο»: Ο ζεν πρεμιέ που άφησε τον Παναθηναϊκό για μια καριέρα στον κινηματογράφο

Στο πριν ο κύριος αναφέρει επί ματαίω το όνομα της Παναγίας κι έπειτα, όταν σείεται η γη, την επικαλείται!

Το κομβικό ερώτημα εν προκειμένω είναι αν τον άκουσε ή όχι…

Δείτε το μυθικό πραγματικά βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε: