«Στη Μύκονο είσαι φίλε»: Τι μπορείς να φας με 50 ευρώ στην τσέπη στο Νησί των Ανέμων
Βρείτε μας στο

Την φιλοξενία και τις «ομορφιές» της Ελλάδας μαζεμένες απόλαυσε μια Αμερικανίδα τουρίστρια η οποία παραθερίζει στην Μύκονο με την κόρη της, όταν είδε τον λογαριασμό σε γνωστό εστιατόριο του νησιού να έρχεται πιο φουσκωμένος και από τα πανιά ιστιοφόρου στο περίφημο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων.

Συγκεκριμένα η Αμερικανίδα κατήγγειλε ότι επισκέφτηκε γνωστό εστιατόριο του νησιού των ανέμων μαζί με την κόρη της και πλήρωσαν 520 ευρώ για τα κοκτέιλ και 2 καβουροπόδαρα, ενώ στο ήδη τεράστιο αυτό λογαριασμό είχε προστεθεί προκαθορισμένο φιλοδώρημα στα 78 ευρώ. Συνολικά η τουρίστρια κλήθηκε να πληρώσει 598 ευρώ. Ούτε καν 600 δηλαδή.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όταν η ίδια διαμαρτυρήθηκε στους υπεύθυνους του μαγαζιού για το υπέρογκο ποσό του λογαριασμού, τρεις άνδρες του μαγαζιού την υποχρέωσαν με το ζόρι να καταβάλλει το ποσό.

Τι άλλο όμως εκτός από υπερπολυτελή καβουροπόδαρα μπορεί να περιείχε αυτό το μαγαζί της Μυκόνου; Το Menshouse έκανε έρευνα αγοράς, έψαξε σπιθαμή προς σπιθαμή το νησί των ανέμων και βρήκε τον τιμοκατάλογο του εστιατορίου για να συγκρίνει και τις τιμές των υπόλοιπων φαγητών του. Έλεγε άραγε αλήθεια η Αμερικανίδα τουρίστρια; Μήπως υπερέβαλε; Μήπως πράγματι αυτά τα 2 καβουροπόδαρα ήταν τόσο σπάνιας αξίας; Η απάντηση στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

Κλείνει στόματα: Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος του μαγαζιού που χρέωσε 600 ευρώ 2 καβουροπόδαρα

 

 

Το μεγαλύτερο «αυτογκόλ»: Η θρυλικότερη κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης που απέρριψε ο ΑΝΤ1 λόγω σεναρίου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το μεγαλύτερο «αυτογκόλ»: Η θρυλικότερη κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης που απέρριψε ο ΑΝΤ1 λόγω σεναρίου