Για 13΄ δεν παίρνεις ανάσα: Ο Διονύσης Ατζαράκης θα σε κάνει να κλαις από τα γέλια... (Vid)
Βρείτε μας στο

«Γούστα είναι αυτά», θα πει κανείς. Και θα έχει δίκιο. «Δεν είστε αντικειμενικοί», θα πει κάποιος άλλος- ένας από το χωριό, δεν τον ξέρετε- και, μαντέψτε, κι αυτός δίκιο θα έχει. «Ό,τι αρέσει στον έναν δεν αρέσει και στον άλλον», θα σχολιάσει ένας τρίτος και, οποία έκπληξη, κι αυτός μέσα θα έχει πέσει.

Ακόμα και μέσα στον ωκεανό υποκειμενικότητας, ωστόσο, υπάρχουν ψήγματα αντικειμενικότητας σε μέγεθος παγόβουνου (σαν αυτό που χτύπησε ο Τιτανικός, ας πούμε). Επομένως, ναι: το να πει κανείς πως ο Διονύσης Ατζαράκης είναι ο κορυφαίος κωμικός της χώρας τα τελευταία (αρκετά) χρόνια αποτελεί μάλλον ξεκάθαρη αλήθεια, παρά δραματοποιημένη υπερβολή κωμικών διαστάσεων.

Για του ηλεκτρονικού λόγου το αληθές, αρκεί κανείς να δει το τελευταίο βίντεο του Διονύση στο youtube.  Σ΄αυτό, ο Ευθύμης Χαριτάκης μας δίνει συμβουλές για το πώς να γίνουμε… ακαταμάχιτοι στις γινέκες, και η σπλήνα μας δοκιμάζει τις αντοχές της, μια και δε μας έμεινε άντερο.

Χάσαμε, δηλαδή, το σπληνάντερό μας- έτσι φατσόνια μας;

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απλά απολαύστε το κομψοτέχνημα και μας ευχαριστείτε μετά:

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα