Δεν ξημέρωσε ποτέ: Η πρωτεύουσα της Ευρώπης που ο ήλιος εμφανίστηκε το Γενάρη μόνο 28 ώρες για 4 λεπτά
Βρείτε μας στο

Αν κάποιος είχε την αίσθηση ότι μόνο το Λονδίνο έχει μουντό και βροχερό καιρό, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει μετά τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει η Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες στις Βρυξέλλες.

Η πρωτεύουσα του Βελγίου δεν είναι και η πιο… χαρούμενη πόλη για να ζεις και τα τελευταία στοιχεία το επιβεβαιώνουν, αφού στις πρώτες 25 ημέρες του νέου έτους ο ήλιος έχει κάνει την εμφάνισή του πάνω από τον ουρανό των Βρυξελλών μόλις 28 ώρες και 4 λεπτά.

Εν ολίγοις κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, όσοι διαμένουν στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας έχουν ουσιαστικά δει ήλιο μόλις δύο μέρες από την αρχή του χρόνου, αφού το τοπίο είναι μόνιμα γκρίζο και συννεφιασμένο. Σαν μην έχει ξημερώσει ποτέ μέσα στο 2023…

Weather Report: A cool and cloudy weekend

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στις εκτιμήσεις για τις επόμενες ημέρες, το σκηνικό δεν πρόκειται αλλάξει δραματικά. Ίσως μόνο το Σάββατο να σκάσει… μύτη λίγο ήλιος. Κατά τα άλλα ο καιρός στις Βρυξέλλες αναμένεται να παραμείνει το ίδιο βαρύς για τουλάχιστον ακόμη μία εβδομάδα.

Φυσικά, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, οι ειδικοί συνιστούν στους πολίτες να κάνουν αθλητικές δραστηριότητες και να ξυπνούν νωρίς το πρωί για να διατηρήσουν σε έναν ομαλό ρυθμό το βιολογικό τους ρολόι. Επίσης, είναι σημαντικό η μέρα να γεμίζει με ευχάριστες ασχολίες διότι πολλές φορές παρατηρούνται προβλήματα ψυχικής υγείας, όταν υπάρχει παρατεταμένη κακοκαιρία.

Βασικός κανόνας για να διατηρήσεις μία ισορροπία όταν όλα γύρω σου είναι μουντά, είναι να συναναστρέφεσαι με φίλους, να βλέπεις άλλα άτομα και να έχεις καλές κοινωνικές μας σχέσεις.

Κουίζ γνώσεων και IQ: Εάν κάνεις πάνω από 8/10 στο πιο δύσκολο κουίζ γεωγραφίας τότε είσαι εγκυκλοπαίδεια
QUIZY Κουίζ γνώσεων και IQ: Εάν κάνεις πάνω από 8/10 στο πιο δύσκολο κουίζ γεωγραφίας τότε είσαι εγκυκλοπαίδεια