Δάκρυσε και ο Σερβετάς: Η πιο αστεία στιγμή του Κανάκη στην ελληνική TV με την οποία θα γελάμε πάντα (Vids)
Βρείτε μας στο

Αν υπήρχε ένας άτυπος διαγωνισμός για τον κορυφαίο… ανεκδοτά (συγγνώμη ελληνική γλώσσα, μα δε θα επανορθώσουμε) της χώρας, οι εταιρείες στοιχήματος θα τον έδιναν στο 1.15 μαξ– ναι για τόσο μεγάλο φαβορί μιλάμε.

Ο τύπος είναι ικανός να πει το χειρότερο ανέκδοτο στα χρονικά και στο τέλος, λόγω του τρόπου που το λέει, να έχεις πέσει κάτω στα πατώματα και να ψάχνεις εναγωνίως να βρεις πού στο καλό πήγε η επόμενη ανάσα σου.

Αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, τότε προφανώς δεν γνωρίζετε πολλά για τον πρότερο τηλεοπτικό βίο του συγκεκριμένου κυρίου. Και λέμε «πρότερο» καθώς τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια τα ανέκδοτα που λέει στον αέρα έχουν μειωθεί στα πέριξ του μηδέν.

Όπως θα καταλάβατε διαβάζοντας το «Να ξέρετε, δεν έχει τέλος»: Το μισό ανέκδοτo του Σερβετά που κόντεψε να στείλει τον Κανάκη στα εφημερεύοντα (Vid), που αποτελεί τον τίτλο του άρθρου, αναφερόμαστε στον Γιάννη Σερβετά.

Ο γνωστός παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα»- που συμμετείχε και στο υπέροχο «Α.Μ.Α.Ν» αλλά και σαν γκεστ στο «Κομφούζιο» παλαιότερα- έχει τον δικό του, μοναδικό τρόπο για ν’ αφηγείται αστείες ιστορίες, που τον κάνει ξεχωριστό.

«Να ξέρετε, δεν έχει τέλος»: Το μισό ανέκδοτο του Σερβετά που κόντεψε να στείλει τον Κανάκη στα εφημερεύοντα (Vid)

Στην (ας το πούμε έτσι) συλλογική μνήμη έχει μείνει ως κορυφαία στιγμή του τα διαβόητα παπάκια, όμως, κατά την ταπεινή μας γνώμη, το νούμερο 1 ανέκδοτο στην καριέρα του Γιάννη Σερβετά είναι εκείνο που δεν έχει… τέλος!

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Ελάτε, μην ντρέπεστε- παραδεχτείτε το: σας φαίνεται παντελώς ηλίθιο ένα ανέκδοτο να μην έχει τέλος και θεωρείτε αδύνατον να «βγάλει» γέλιο κάτι τέτοιο. Σωστά;

«Σωστά», θα συμφωνούσαμε κι εμείς, αν δε μιλούσαμε για τον Σερβετά. Γιατί, πολύ απλά, στο συγκεκριμένο ο τύπος δίνει ρέστα από 500ευρω (ένα μοβ από το χωριό, δεν το ξέρετε…) και κάνει τους πάντες στο πλατό να κοπανιούνται από τα γέλια, με τον Κανάκη να λανσάρει το περίφημο «ΤΙ ΛΕΕΙ!» εκείνη την στιγμή.

Δείτε παρακάτω το στόρι με τον άτυχο ασθενή που πάει στον γιατρό και, αν μπορέσετε, μη λυθείτε στα γέλια.

Σημείωση: αν δε λυθείτε, είστε για δέσιμο…