Απίστευτος παίκτης στον Τροχό της Τύχης: Έλυσε τον τελικό γρίφο σε 1 δευτερόλεπτο! Θα έκανες το ίδιο;
Βρείτε μας στο

Αν έχεις τύχη και ικανότητα διάβαινε και αν μπορείς κέρδισε και τίποτα στην πορεία. Μπορεί αυτή η παροιμία έτσι παραλλαγμένη να μην υπάρχει, όμως κάποιες φορές ισχύει, ακόμα και αν βρεθείς στις πιο δύσκολες καταστάσεις πίεσης, χρόνου και άγχους, μπροστά σε όλη την Ελλάδα, την ώρα που διαγωνίζεσαι στον τελικό του Τροχού της Τύχης.

Και όμως σε αυτές τις συνθήκες, ένας παίκτης του «Τροχού» κατάφερε να κερδίσει βρίσκοντας τον ζητούμενο γρίφο μόλις σε 1 δευτερόλεπτο. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, να μία παροιμία που ισχύει, και αυτό το είδαμε από τον πρώτο γρίφο τον οποίο βρήκε με ελάχιστα γράμματα.

Στον τελικό όμως όλα έδειχναν να παίρνουν άσχημη τροπή όταν αποκαλύφθηκαν τα γράμματα στον τοίχο από τα προσφερόμενα του παιχνιδιού, δηλαδή τα Α, Π, Τ, Σ, Λ. Μόνο το Λ και το Σ φάνηκαν στον τοίχο για τον γρίφο που άνηκε στην κατηγορία Ξενομανία.

Από την στιγμή που αποκαλύφθηκαν τα γράμματα φάνηκε στο πρόσωπο του παίκτη μία αγωνία και μία αβεβαιότητα, όμως στη συνέχεια ο παίκτης συγκεντρώθηκε, επέλεξε τα γράμματα Κ, Μ, Ν, Ι, οι επιλογές του ήταν σωστές και από την ώρα που εμφανίστηκαν στον τοίχο, ο παικτης έκανε μόλις 1 δευτερόλεπτο για να βρει τη λύση του γρίφου. Ήταν οι λέξεις ΚΟΛΕΞΙΟΝ και ΣΥΛΛΟΓΗ, με τους παρουσιαστές να εντυπωσιάζονται από την ταχύτητα του παίκτη φωνάζοντας «είσαι απίστευτος».