Μαύρο και δίσεκτο: Τα ζώδια που το 2024 θα έχουν την πιο γκαντέμικη χρονιά
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Μαύρο και δίσεκτο: Τα ζώδια που το 2024 θα έχουν την πιο γκαντέμικη χρονιά

Ενώ όλοι οι άλλοι θα κάνουν βουτιές στο θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Kαλά ότι όλοι περιμένουν το 2024 να τους φέρει τεράστιες αλλαγές προς το καλύτερο, σε ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά, είναι κάτι που ρεαλιστικά δε γίνεται. Δεν μπορούμε όλοι να τα έχουμε όλα. Κάντε λίγο κράτει,  δεν είναι όλα για όλους. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με κορωνοβάιρους είχαμε παγκοσμίως ακόμα και τους τυχερούς ανθρώπους να μην περνούν πολύ καλά. Σε όποιο ζώδιο και να ανήκουν.

Η ελπίδα φυσικά πάντα θα μένει για όλους αλλά πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, κάποιοι θα είναι πιο τυχεροί και κάποιοι άλλοι, φτυσμένοι από την τύχη θα ζήσουν μία ακόμα χρονιά, αυτή του δίσεκτου 2024, μέσα στην γκαντεμιά και τη μιζέρια και τα ωχ, αχ, βαχ της απογοήτευσης.

Τρία ζώδια από τα δώδεκα θα βρίσκονται σε αυτήν την κατηγορία της απόλυτης γκαντεμιάς για το 2024, που θα εύχονται να ξαναγύριζε το 2023. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια θα είναι αυτά.

Μαύρο και δίσεκτο: Τα ζώδια που το 2024 θα έχουν την πιο γκαντέμικη χρονιά

Παρθένος:
Παρθένοι και στην τύχη θα είστε τη νέα χρονιά. Δαχτυλοδεικτούμενοι όποτε πέφτει η ερώτηση στην παρέα «καλέ ποιος είναι ο πιο γκαντέμης άνθρωπος που ξέρεις;». Η διστακτική φύση σας μπορεί να σας εμποδίσει το 2024. Γιατί τις άλλες χρονιές μόνο σας βοηθούσε σαν να λέμε.

Αναζητήστε τις ευκαιρίες και αποφύγετε την αυτοκριτική για μία χρονιά. Κρατήστε τη για το 2025. Ή και για ποτέ, μόνο πιο σκατά θα τα κάνετε αν πέσετε σε αυτήν την λούμπα.

Η επικοινωνία θα είναι σημαντική και σίγουρα θα σας βοηθήσει. Η επικοινωνία με τα φυτά σας, με τα πουλιά στα δέντρα, με τους φανταστικούς φίλους σας, τους λόγκους και τα δάση. Γιατί με αληθινούς ανθρώπους το κόβουμε λίγο έως πολύ δύσκολο να υπάρξει.

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)

Οικονομικά, είναι καιρός να επενδύσετε και να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι σε ιδέες και projects που σας φαίνονται πολύ χάλια με το που τα ακούσατε. Δε θα κερδίσετε τίποτα φυσικά με αυτήν την γκαντεμιά, θα νοιώσετε όμως καλά για τον εαυτό σας για το ότι τουλάχιστον έχετε την ικανότητα από πολύ νωρίς να καταλάβετε τι θα πάει κατά διαόλου και τι είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Μαύρο και δίσεκτο: Τα ζώδια που το 2024 θα έχουν την πιο γκαντέμικη χρονιά

Καρκίνος:
Πώπω Καρκίνοι τον ήπιατε το 2024. Η νέα χρονιά θα φέρει πόνο και αποτυχία. Αναμένεται να αφήσετε πίσω την αρνητικότητα και τον πόνο από τους έμπιστους σας, γίνοντας ένα εντελώς νέο άτομο που αναζητά την αλλαγή. Γελάμε και μόνο με την προηγούμενη πρόταση. Σιγά μη συμβούν όλα αυτά.

Η χρονιά θα είναι γεμάτη συναισθηματικά εμπόδια, αλλά η αγάπη για τον εαυτό σας και η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα θα είναι ουσιώδης. Δηλαδή μία φορά στη γιορτή σας, μόνο αν έχετε εύκολο όνομα που να συνδέετε με αργία και σας θυμηθούν. Πχ Βαγγέλης ή Χρήστος ή Μαρία, από αυτές που γιορτάζουν Δεκαπεντεύγουστο, τις παρθένες. Όχι στο ζώδιο που γράψαμε πιο πάνω, τις άλλες.

Οικονομικά, πρέπει να προστατεύσετε τη μελλοντική σας ασφάλεια με έρευνα και διαχείριση του πλούτου σας, συμβουλευόμενοι ειδικούς και εξερευνώντας νέες ιδέες αλλιώς τέτοιες ημέρες σε ένα χρόνο θα έχετε καρούμπαλα στο κεφάλι από τις πολλές φορές που το χτυπήσατε στον τοίχο.

Μαύρο και δίσεκτο: Τα ζώδια που το 2024 θα έχουν την πιο γκαντέμικη χρονιά

Λέων:
Λέοντες, τι είχατε τι χάσατε; Μήπως ήσαστε και ποτέ τυχεροί; Θυμάστε τι είχε γίνει στο Lion King έτσι; Ε και ο 2024 θα σας φέρει απρόσμενα εμπόδια στην επαγγελματική σας πορεία και τεταμένες σχέσεις. Νεύρα, πολλά νεύρα. Θα φεύγουν τασάκια προς κάθε κατεύθυνση. Και αυτά τις καλές ημέρες. Ωστόσο, με αυτοπεποίθηση, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις και να τις κάνετε ακόμα χειρότερα. Ξέρετε εσείς καλύτερα πώς θα το πετύχετε αυτό.

Στον τομέα της αγάπης, το έτος θα έχει τα πάνω και τα κάτω του. Κυρίως τα κάτω του, τι κυρίως δηλαδή, μόνο τα κάτω του. Παρά τα προβλήματα στις αρχές, οι σχέσεις θα βελτιωθούν προς το δεύτερο μισό της χρονιάς. Γράφουμε και καμιά μ#λ#κία για να μην πέσετε στα βαριά.

Οικονομικά θα μπορούσαμε να γράψουμε δύο παραγράφους μόνο με αυτά τα σύμβολα #$%@#$%& που βάζουν στα κόμικ όταν κάποιος βρίζει. Γιατί αυτό θα κάνετε όλο το 2024.