10/10 ούτε η Δήμητρα Παπαδοπούλου: Πόσο καλά θυμάσαι τους Απαράδεκτους;
Βρείτε μας στο
EXTRAS

10/10 ούτε η Δήμητρα Παπαδοπούλου: Πόσο καλά θυμάσαι τους Απαράδεκτους;

Δε γίνεται να μη θυμάσαι τα πάντα από την καλύτερη κωμωδία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Υπήρξε μία από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες κωμωδίες της ιδιωτικής τηλεόρασης. Οι Απαράδεκτοι, η σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου ήταν τόσο φρέσκια, με τόσο ξεχωριστό χιούμορ που ακόμα και αν προβλήθηκε στις αρχές των 90s παρακολουθείται ακόμα χωρίς να έχει «γεράσει», σαν να είναι σειρά των τελευταίων ετών.

Χαρακτήρες αδιανόητοι, περσόνες και αστεία για κάθε γούστο, οι Απαράδεκτοι έφεραν επανάσταση στην τηλεοπτική κωμωδία, ανέδειξαν πολλούς πρωταγωνιστές, αγαπήθηκαν όσο λίγες σειρές και οι ατάκες τους έγιναν μέρος της pop κουλτούρας, έγιναν σλόγκαν και πολλές γενιές τις χρησιμοποιούν ακόμα.

Εσύ είσαι ένας από τους φανατικούς της σειράς που την ξέρεις απ’ έξω και ανακατωτά; Είσαι από αυτούς που έχουν αποστηθίσει τα πάντα; Από τους τηλεθεατές που το έχουν δει τόσες φορές σε επανάληψη ώστε να γελούν πια πριν ακουστεί η ατάκα, περιμένοντάς την; Αν νομίζεις ότι είσαι ένας από αυτούς τότε το κουίζ που ακολουθεί φτιάχτηκε για σένα.

Με μέτριες, δύσκολες και πολύ δύσκολες ερωτήσεις θα αποδείξεις ότι είσαι μέγιστος φαν κάνοντας 10/10. Μην περιμένεις άλλο, ξεκίνα.

Loading…