Μαζωνάκη

Μια κατηγορία μόνος του: Η κίνηση του Μαζωνάκη στο Voice που άφησε παίκτες και κριτές με ανοιχτό το στόμα (Pics)

Θα γράψει τηλεοπτική ιστορία.

Το The Voice of Greece φέτος ξεκινάει με έναν αέρα ανανέωσης, με τον Γιώργο Μαζωνάκη ως νέο coach, μαζί με τον Χρήστο Μάστορα. Ειδικά ο πρώτος έβαλε πλώρη για να το κάνει ακόμη πιο αξέχαστο. Όχι με τις κριτικές τους ή τις περίεργες επιλογές τραγουδιστών στην ομάδα του. Αλλά με τις στιλιστικές του επιλογές. Ήδη έχουμε δει μπόλιες. Ποιες όμως θα είναι οι νέες εμφανίσεις του ως coach που θα μας κάνει να απορήσουμε, να γελάσουμε και να σκεφτούμε: «Γιατί όχι;»

Ακολουθούν οι 7 εκκεντρικές του εμφανίσεις που θα προκαλέσουν κύματα αντιδράσεων στα social media και θα αναγκάσουν τους άλλους τρεις coaches να επανεξετάσουν τις στιλιστικές τους επιλογές. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα αποδείξει ότι ο φετινός δέκατος κύκλος του ελληνικού The Voice θα έχει όλα τα στοιχεία ενός φαντασμαγορικού σόου μόδας και λιγότερο ενός ακόμα talent show. «Ποιος ξέρει ποια εμφάνιση μας περιμένει την επόμενη εβδομάδα;», θα είναι η μόνη ερώτηση στο μυαλό κάθε τηλεθεατή.

Ο αγρότης Μαζώ and the zoo

Ας ξεκινήσουμε δυνατά με τον Μαζωνάκη να εμφανίζεται ντυμένος ως σύγχρονος αγρότης. Στο χέρι κρατάει ένα πανέρι με φρέσκα αβγά από υπέροχες κοτούλες, με τη μία να κακαρίζει με κάθε γύρισμα της καρέκλας του. «Τι έγινε, παιδιά; Η φωνή είναι σαν το καλό αβγό, πρέπει να εκκολαφθεί σωστά», είπε και τάραξε τις ισορροπίες στο πλατό, ενώ κάποιοι φαν σχολίασαν ότι το επόμενο βήμα είναι να κάνουν οντισιόν και οι κότες.

Spiderman – Είσοδος Μαζωνάκη από το ταβάνι

«Μεγάλε, οι κακοί φεύγουν, οι τραγουδάρες μένουν», φώναξε με ένα γρήγορο σβούρισμα πάνω στο σκοινί, καταφέρνοντας το ακατόρθωτο: να κάνει τον Spiderman να τραγουδάει. Με τη στολή να τον σφίγγει λίγο παραπάνω από όσο θα ήθελε, εντυπωσίασε τους κριτές – και τρόμαξε λίγο το κοινό – ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία του σόου. Οι φαν πάντως συμφώνησαν: μπορεί η 5η φάση των ταινιών της Marvel να είναι γτπκ αλλά τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα αν ο Μαζώ παίξει τον νέο Πίτερ Πάρκερ.

Inspector Gadget Μαζωνάκη – Με έλικα στο καπέλο

Η σκηνή έγινε κανονικό αεροδρόμιο όταν ο Μαζωνάκης εμφανίστηκε με καπέλο τύπου Inspector Gadget και άνοιξε τα «εξαρτήματά» του. Ένας έλικας άρχισε να περιστρέφεται και, προς έκπληξη όλων, τον απογείωσε – κυριολεκτικά μαζί με την καρέκλα του. «Εμπρός καλό μου ελικόπτερο. Με το μικρόφωνο δεν μ’αφήνουν να πετάω τόσο ψηλά», σχολίασε. Σίγουρα το πιο εντυπωσιακό entrance στην ιστορία των καναλιών, οι άλλοι coaches προσπάθησαν μάταια να καταλάβουν πώς να αντιγράψουν αυτή την αψεγάδιαστη πτήση.

Μαζωνάκη

Το Κίτρινο Teletubbie

Δεν υπήρχε καμία λογική, άλλωστε πότε είχε λογική το ρούχο του Γιώργου Μαζωνάκη. Αυτό το έκανε καλύτερο: ο Μαζωνάκης με στολή κίτρινου Teletubbie. Η άφιξή του ήταν εντελώς ακαταμάχητη, και οι υπόλοιποι coaches απλώς κοίταζαν, άφωνοι. Άδικα προσπάθησαν κάποιοι στιλίστες να την εξηγήσουν. Ακόμα προσπαθούν.

Snuggie και καναπές

Έχετε ξαναδεί coach να κοιμάται την ώρα της επιλογής; Στη μέση της βραδιάς, ο Μαζωνάκης έφερε καναπέ και snuggie και άπλωσε κορμί! Όλοι κοίταζαν γελώντας, ενώ εκείνος σχολίασε νυσταγμένα: «Βρείτε τον ταλέντο μου, εγώ θα είμαι εδώ, ξαπλωμένος». Οι υπόλοιποι coaches δεν άντεξαν και σύντομα άρχισαν να ανταγωνίζονται για το ποιος θα του στείλει καφέ με ντελίβερι.

Ο Άνθρωπος που δεν κρατήθηκε

Και φτάνουμε στη σκηνή που κυριολεκτικά έγραψε ιστορία: ο Μαζωνάκης ξαφνικά σηκώνεται και με κάθε γύρισμα καρέκλας αρχίζει να «σημαδεύει» την περιοχή του πιτσιλώντας τις καρέκλες των άλλων coaches. Το πλατό ξεκαρδίστηκε, ενώ οι άλλοι coaches, με απορημένα βλέμματα, προσπαθούσαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Ο ίδιος σχολίασε: «Αυτή είναι η δικιά μου περιοχή τώρα, παιδιά!» Και ναι, μάλλον κάθε κατουρημένη περιοχή με πίστα είναι δική του.

Το πορσελάνινο ομοίωμα Μαζωνάκη

Τέλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα παρουσιαστεί ως ο «ακλόνητος coach» εμφανιζόμενος ως πορσελάνινη κούκλα βιτρίνας, ομοίωμα του εαυτού του σε στάση σκεφτική. Σαν να ακούει με σοβαρότητα ένα τραγούδι και να σκέφτεται αν θα γυρίσει. Αλλά που δε θα γυρίζει ποτέ γιατί θα είναι μία πορσελάνινη κούκλα. Την ίδια ώρα ο αληθινός Γιώργος Μαζωνάκης να κοιμάται σπίτι του, θα πληρώνεται και θα πηγαίνει αργά το βράδυ, όταν έχουν φύγει όλοι από το στούντιο να μαζεύει το ομοίωμά του.

Μαζωνάκη