Λάουρα Μπο λουκάνικα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Όταν η Λάουρα Νάργες τόλμησε να κλέψει τα hot dogs του Bo (vid)

Λίγοι θα είχαν το θάρρος και το θράσος να το κάνουν και να μείνουν ζωντανοί.

Η Λάουρα Νάργες και ο Bo είναι ξεκάθαρα οι δυο πιο δυνατοί παίχτες του νησιού. Αυτό φαίνεται τόσο από τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα όσο και από την ηγετική τους συμπεριφορά τις υπόλοιπες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.

Όλοι τους σέβονται γι’ αυτό θα τους δείτε αρκετές φορές να κάθονται εκτός των δοκιμασιών. Γιατί ποιος είσαι εσύ ρε φτωχέ διάσημε που θα πεις στον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτορα να κατέβει στον στίβο μάχης να διαγωνιστεί με την πλέμπα; ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΛΑΟΥΡΑ, ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΠΟ, ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΛΕΦΑΝΤΟ.

Όπως ο αρχηγός της αγέλης έχουν και άλλα πλεονεκτήματα όπως το να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος. Στο χτεσινοβραδινό αγώνισμα του Survivor,  οι Διάσημοι για ακόμα μια φορά κέρδισαν τους πεινασμένους Μαχητές. Μετά την εύκολη νίκη τους ο Bo και η Λάουρα περίμεναν στους θρόνους τους να έρθει το λουκούλιο γεύμα τους. Το γεύμα αποτελείτο από χάμπουργκερς και χοτ ντογκς.

Ο Bo όταν έφτασε ο δίσκος με τα φαγητά άρπαξε το πρώτο μπέργκερ και το εξαφάνισε σαν ταχυδαχτυλουργός σε χρόνο dt. Μπορεί να είχε εξαιρετικά γρήγορα δάχτυλα στο μαγικό του αλλά έχασε ένα από αυτά στην πορεία.  Κατά τη διάρκεια του κόλπου εξαφάνισης του μπέργκερ έφαγε τον αντίχειρά του. Στη φωτογραφία που ακολουθεί έχουμε κάνει slow motion για να το δείτε και εσείς.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Λάουρα

Ήταν εκείνη η στιγμή που η Λάουρα βρήκε τον βασιλιά λίγο πιο αδύναμο απ’ ό,τι συνήθως και αποφάσισε να επιτεθεί. Αποφάσισε να επιτεθεί και να κλέψει ό,τι πιο ιερό από το τραπέζι του βασιλιά. Τα hot dogs του.

Κάποιοι θα πούνε ότι είχε περίσσιο θράσος και απέραντο θάρρος για να το κάνει. Άλλοι θα πουν ότι ήταν τελείως αψυχολόγητη η ενέργειά της και θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή. Όπως είχε πει και ο Witch-king στην Eowyn στην Επιστροφή του Βασιλιά: Do not come between the nazgul and his prey.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Η Λάουρα όμως τόλμησε να το κάνει και όχι μόνο αυτό αλλά έτσι για το yolo έκλεψε και το hot dog του Κοκκινάκη, του ιπποκόμου του King Bo.

Δείτε όλη αυτήν την τρέλα της Λάουρα στο ανατριχιαστικό βίντεο που ακολουθεί.