Τουρκάλα
Βρείτε μας στο

Η Ελλάδα ηττήθηκε δύο φορές στον αγώνα με την Τουρκία, οι παίκτες όμως κράτησαν χαμηλούς τους τόνους. Ήταν, βλέπετε, στη μέση η «ελληνοτουρκική φιλία», για την οποία έγινε λόγος ξανά και ξανά στα δύο τελευταία επεισόδια του ελληνικού Survivor. Για το ελληνικό Survivor το θέμα «Τουρκία» έκλεισε εχθές. Παρότι γνωρίζουμε πως οι παίκτες των δύο αντίπαλων ομάδων θα μοιράζοντας ένα γλέντι με πολύ φαγητό, ποτό και χορό, τίποτα τέτοιο δεν είδαμε στο νέο τρέιλερ. Δεν έγινε, όμως, το ίδιο και στην Τουρκία.

Το τρέιλερ που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη γειτονική χώρα, περιλαμβάνει σκηνές από αυτό. Σκηνές που ίσως να μην παιχτούν καν στην Ελλάδα.

Εκεί, είδαμε τους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες να διασκεδάζουν και να συνομιλούν μεταξύ τους. Ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, βέβαια, το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Τι έκανε; Σηκώθηκε και πήγε να δώσει ένα φιλί στο μάγουλο μιας από της παίκτριες της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, της πιο… άγριας.

Εκείνη, αφού δέχτηκε το φιλία το, του  «απάντησε» με ένα περιποιημένο χαστούκι, το οποίο μπορεί να ήταν για «πλάκα» αλλά… έπαιξε παντού! Η αντίδραση του Κωνσταντίνου, πάντως, δεν προβλήθηκε…

Το μόνο βέβαιο είναι πως τόσο οι παίκτριες όσο και η τηλεθεάτριες του τουρκικού Survivor, μοιάζουν ξετρελαμένες με Ντάνο και Βασσάλο.

Λογικό…